Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) feminized

(1)

De Auto Cinderella Jack van Dutch Passion is het levende bewijs dat je geen raketgeleerde hoeft te zijn voor het kweken van een krachtige strain. Gecreëerd om maximaal THC te produceren, is het tegenwoordig één van de krachtigste autoflowers die je kunt kweken. Auto Cinderella Jack moet je proberen als je een potente variëteit wilt kweken, met het gemak van een autoflower!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion: Auto Cinderella Jack: Super Potente Autoflower met Maximaal THC-gehalte

Bij het ontwikkelen van hun Auto Cinderella Jack hadden ze bij Dutch Passion slechts één doel voor ogen: Het creëren van een van de sterkste autoflowering cannabissoorten die je kunt kweken. Voor deze onderneming gingen ze een partnerschap aan met de deskundige kwekers van Buddha Seeds uit Spanje, omdat die gasten heel veel ervaring hebben in met name het creëren van spannende nieuwe autoflowers.

De teams selecteerden de genetica voor de nieuwe strain uitsluitend op basis van het THC-gehalte, niets anders. Voor de Auto Cinderella Jack werd oorspronkelijk gebruik gemaakt van een Jack Herer en een Cinderella 99, waaraan ze de autoflowering-eigenschappen van een Magnum toevoegden, die op zichzelf al het voordeel in haar genen had garant staan voor een grote opbrengst.

Het resultaat van al hun werk is de Auto Cinderella Jack, een fantastische potente autoflower, waarvan THC-gehaltes gemeten zijn van gemiddeld 20%. Dat maakt haar één van de sterkste autoflowers is die te verkrijgen is.

Omdat Auto Cinderella Jack een autoflower is, zal ze niet alleen een heftige rookervaring opleveren, maar is ze ook nog eens eenvoudig te kweken. Je hoeft je bij deze plant helemaal geen zorgen te maken over de lichtcyclus; plant gewoon je zaadjes en kijk hoe ze groeien. Auto Cinderella Jack heeft een korte levensduur van slechts 10 tot 11 weken, wat betekent dat zelfs beginners een goede opbrengst tegemoet kunnen zien in een behoorlijk korte tijd.

Als één van de sterkste autoflowers van dit moment, mag het geen verrassing heten dat Auto Cinderella Jack haar belofte nakomt met een erg sterke, langdurige high. Dankzij haar sativa/indica ouders is haar effect goed in balans; precies de goede verhouding om lekker ontspannen te relaxen, zonder plat te gaan.

De Auto Cinderella Jack van Dutch Passion is een fantastische autoflower die het verdient om gekweekt te worden, al was het alleen al om haar superhoge THC-gehalte. Voeg het gemak waarmee je haar kweekt daaraan toe en je hebt een eersteklas autoflower waar iedere cannabis-liefhebber van zal smullen!

Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Cinderella 99 x Jack Herer
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  01/Oct/2018

  keimrate 2/3
  very Good Strain

  M. J.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) feminized
Auto Cinderella Jack (Dutch Passion) feminized