Cheese (Sensation Seeds) feminized

De cannabis geschiedenis vertelt ons dat Cheese afstamt van een Skunk #1 fenotype met een geweldig aroma. Gecreëerd in de jaren '80 en vervolgens constant verbeterd, is deze beroemde creatie uit GB nog steeds een fantastische keuze voor iedereen die van geweldig smakende cannabis houdt. De Cheese variant van Sensation Seeds schittert met een uitstekend aroma en een gelukkige, ontspannen high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds - Cheese: Legendarische Indica Gemaakt in GB

Cheese is een kruising die is gecreëerd in de jaren '80 in GB, met behulp van een buitengewoon smaakvol Skunk #1 fenotype. Later voegden kwekers Afghani genetica toe om haar smaak te verbeteren, waardoor de soort op een gegeven moment zo ongelooflijk aromatisch werd, dat ze haar Cheese noemden dankzij haar super-intense skunky geur.

De Cheese variant van Sensation Seeds levert ons alle Cheese schoonheid, waaronder haar geweldige aroma en spectaculaire ontspannen, maar mooi gebalanceerde high. Als je deze 60% indica binnen kweekt, kun je verwachten dat ze maximaal 150cm hoog wordt met een gemiddelde hoogte van 60-110cm. Daarbij levert ze aanzienlijke opbrengsten op van maximaal 600g/m² na een korte bloeiperiode van slechts 8 weken. Als je haar buiten kweekt, krijgt de plant een redelijk formaat van maximaal 250cm hoog als ze veel direct zonlicht krijgt. Verwacht buitenoogsten van maximaal 625g per plant in de juiste omstandigheden.

Hoewel Cheese niet een bijzonder lastige soort is om te kweken, zijn er een paar dingen die je moet weten. Cheese heet natuurlijk niet voor niets Cheese. Als je Cheese in de buurt van andere mensen of thuis kweekt, zul je waarschijnlijk een koolstoffilter of andere middelen nodig hebben om haar intense aroma te beperken. Gezien haar redelijke groeikracht, vooral buiten, heeft Cheese wellicht meer water nodig dan andere soorten.

Cheese ruikt niet alleen ongelooflijk intens. Als je Cheese rookt, bereid je dan voor op een zeer smaakvolle ervaring, waarbij je klassieke zoete en skunky smaken proeft met een perfecte kruidige ondertoon. Ze is een super-aromatisch, krachtig en ongelooflijk sterk rookwaar waarmee je binnen de kortste keren stoned bent. Je hebt niet meer dan één of twee trekjes nodig om een geweldige, langdurige lichamelijke stone te ervaren met een aangename, gelukkige cerebrale buzz.

Sinds de opkomst van Cheese in de cannabis wereld in de jaren '80, heeft de soort verschillende Cannabis Cup prijzen gewonnen, en is ze nog steeds een aloude favoriet onder veel cannabis liefhebbers. De super intense Cheese smaak is zeer bijzonder en haar geweldige high maakt het kweken van Cheese ongelooflijk waardevol. Cheese van Sensation Seeds is een fantastische Cheese variant die je niet teleurstelt als je van aromatische en super-krachtige indica's houdt!

Cheese (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Old school skunk x Afghani
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 210cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 650g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cheese (Sensation Seeds) feminized
Cheese (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.