Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Dutch PassionEr zijn 64 cannabis strains

Dutch Passion is een van de oudste zadenproducenten in Nederland. Zij zijn al sinds 1987 bezig met het ontwikkelen en produceren van wiet zaden en zijn al talloze malen met verschillende prijzen beloont voor hun uitstekende producten. Op het moment hebben wij 54 verschillende feminized en autoflowering zaden van Dutch Passion in onze collectie en je kunt er vanuit gaan dat elke soort een garantie is voor een goede opbrengst met topkwaliteit cannabis, zelfs voor de beginnende kwekers. De naam “Dutch Passion” staat niet voor niets al jaren voor solide kwaliteit dus wees niet bang dat je teleurgesteld zal worden.

Vind Wietzaden
Dutch Passion - Klik hier voor meer info

Informatie Dutch Passion

Dutch Passion Seeds

Met een geschiedenis die herleid kan worden naar de jaren ’70, is Dutch Passion een van de oudste Nederlandse zadenbanken en dit is merkbaar in de kwaliteit van hun zaden. Ze hebben vele jaren gehad om hun vaardigheden aan te scherpen en hun genen van wereldklasse te verfijnen, waardoor ze een groot aantal bekroonde soorten hebben geproduceerd.

Hun verhaal begint in 1972, toen Henk van Dalen, de oprichter van Dutch Passion, voor het eerst begon met het kweken van cannabis om te voorzien in zijn persoonlijke behoeften voor hoogwaardige cannabis. Met een formele, academische opleiding in biologie, maar ook in farmacologie en de effecten van psychedelica, gebruikte Henk zijn kennis om zijn cannabis planten voorbij hun limieten te drijven.

Toentertijd moesten mensen in Nederland vertrouwen op geïmporteerde cannabis als ze goede kwaliteit wilden. Henk wilde dit veranderen en begon, via zijn netwerk van contacten, langzaam bekend te worden als thuiskweker van cannabis van topkwaliteit.

Uiteindelijk zag Henk een steeds grotere vraag naar zijn producten en in 1987 richtte hij de Dutch Passion Seed Company op. Zijn doel was het beschikbaar maken van geweldige genetica, zodat mensen deze zelf thuis konden kweken en genieten van de voordelen van hoogwaardige cannabis.

Deze filosofie heeft hij tot de dag van vandaag aangehouden en dit heeft Dutch Passion gevormd tot de titaan van nu. We zijn altijd onder de indruk van de liefde waarmee de kwekers van Dutch Passion over hun zaden praten als we ze ontmoeten; ze blijven innoveren en experimenteren met hun genen en produceren ware hoogstandjes binnen de cannabis wereld. Als bewijs van hun bekwaamheid, werd Henk in 2011 bekroond met de allereerste High Times “Dutch Master" award, als erkenning voor zijn belangrijke bijdrage aan de cannabis gemeenschap, en het kweken in het algemeen.

Geweldige voorbeelden van hun cannabis zaden zijn klassiekers als Frisian Dew, Orange Bud, Hollands Hope en AutoMazar.

Verpakking van Dutch Passion

Dutch Passion verpakkingDutch Passion verstuurt alle zaden in hun eigen, unieke verpakking. Cannabis zaden worden in een kleine, papieren envelop geplaatst met alle informatie over de soort. Deze envelop wordt vervolgens gevuld met piepschuim balletjes, die de zaden beschermen en veilig houden tijdens het transport naar jou.

Omdat de zaden verpakt zijn in een papieren envelop, is het niet gemakkelijk deze opnieuw af te sluiten na het openen. Daarom is het een goed idee om een opbergoplossing achter de hand te hebben als je niet van plan bent alle zaden in een keer te gebruiken!

Cannabis zaden van Dutch Passion zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 3 in zowel feminized als autoflowering varianten.

Awards Dutch Passion

Dutch Passion awardAls een bewijs van hun bekwaamheid, heeft Dutch Passion door de jaren heen veel prijzen gewonnen met hun cannabis soorten. Hier is een lijst met al hun bekroonde soorten en ook wat ze gewonnen hebben.


Award Mazar

   

Awards:

• 1999 High Times Cannabis Cup, 2de plaats voor Best Overall Strain
• 2002 High Life Cup, 2de plaats voor Best Overall Strain
• 2008 Tip Forte, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2014 Soft Secrets Magazine, Plant of the Year

Mazar is een klassieker uit de jaren ’80 en een kruising van Skunk #1 x Afghani. Het resultaat is een van Dutch Passions meest beroemde soorten, die synoniem staat aan hoge kwaliteit. In 1997 werd er nieuw leven geblazen in haar genen, om de verfijning toe te voegen die we tegenwoordig zien. Mazar wekt een diepe en ontspannende lichamelijke stone op, die ook de geest laat afdrijven in een comfortabele gelukzaligheid. In de kweekruimte laat ze een weerstand en kracht zien die haar een geweldige keuze maakt voor beginnende kwekers. Mazar ontwikkelt zich met een kort, kerstboom achtig uiterlijk, bloeit 8-9 weken en produceert een zeer gulle oogst.

Koop Mazar

 

 

Mazar feminized

 


Award Desfrán

   

Awards:

2009 Copa Del Plata, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2011 Masters Córdoba, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2011 Masters Córdoba, 2de plaats voor Best Outdoor Strain
2011 Copa del Mar, Champion Award
2012 Copa Río de Janeiro, Highest Potency Award
2012 Copa Río de Janeiro, Most Flavour Award
2012 Copa Cannabiscafé, Highest Potency Award
2013 Copa Del Plata, 2de plaats voor Best Indoor Strain
2014 Copa C.A.B.A., 2de plaats voor Best Indoor Strain

Met genen afkomstig uit Zuid-Afrika, is Desfrán de kruising van twee bijzondere specimens van Destroyer. Het resultaat is een van Dutch Passions meest bekroonde soorten, die kwekers over de hele wereld heeft verbluft. Ze is een 100% sativa plant, die graag de ruimte heeft in de kweekruimte en de geest smelt met krachtige, stimulerende, sativa effecten. Verwacht een krachtige, euforische high die de geest uit het lichaam tilt, gecombineerd met een zoete, fruitige smaak die aan caramel doet denken. Zoals vermeld heeft Desfrán veel ruimte nodig om te groeien, maar als je haar dit gunt, zal je worden beloond met grote hoeveelheden harsrijke toppen, na een bloeiperiode van slechts 9-10 weken. Ze is een absolute topper voor elke sativa liefhebber.

Koop Desfrán

 

 

 

 

Desfrán feminized


Award Frisian Dew

   

Awards:

• 2008 High Life Holland, 1ste plaats voor Best Overall Strain

Frisian Dew, een mix van Super Skunk x Purple Star is een van de meest prachtige outdoor varianten op de markt. Tijdens de bloei laat ze mystificerende, paarse tinten zien en ze raakt bedekt met een laag hars die glinstert in de zon. Omdat ze een 50/50 hybride is, wekt Frisian Dew een gemengde high op, die de geest opwekt en het lichaam ontspant. Als je haar kweekt, zal Frisian Dew echter meer laten zien dan slechts haar prachtige uiterlijk. Ze is enorm goed bestand tegen schimmel en ontwikkelt zich met een gezonde kracht. Haar bloeiperiode is grofweg 7-8 weken en ze produceert een extra grote opbrengst. Hoewel ze ook binnen kan worden gekweekt, zal ze buiten het meest gelukkig zijn en buitenkwekers zullen zeker waarderen wat zij te bieden heeft.

Koop Frisian Dew

 

 

Frisian dew feminized


Award Blueberry

   

Awards:

• 2000 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2001 High Times Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Overall Strain

Dutch Passion heeft een ware cultklassieker geproduceerd, bejubeld als de originele Blueberry, met een fruitige en luxueuze smaak. Ze is kieskeurig als het om voeding gaat en daarom beter geschikt voor meer ervaren kwekers, maar als je tijd en moeite investeert, zal je worden beloond met cannabis van connaisseurs niveau die de tong verwent, het lichaam ontspant en de geest stimuleert. Blueberry heeft een bloeiperiode van grofweg 9 weken met een gemiddeld hoge productie.

Koop Blueberry

 

Blueberry feminized


Award White Widow

   

Awards:

• C.A.B.A.Cup 5th Edition, Best Weed and Best High Indoor Awards

Deze favoriet uit de Nederlandse coffeeshops is een ongelooflijk populaire soort die de tand des tijds al jarenlang doorstaat. Dutch Passions variant van White Widow werd gekweekt om de gewenste eigenschappen te benadrukken, waardoor ze stabiel, consistent en eenvoudig te kweken is. Daarom is deze klassieker net zo geschikt voor de beginner als de veteraan. White Widow wekt een torenhoge high op, die euforische gevoelens opwekt bij de gebruiker. In de kweekruimte is White Widow meegaand, bloeit in 8 weken en kan een zeer gulle opbrengst produceren. De perfecte keuze voor iedereen die een tijdloze klassieker wil proberen.

Koop White Widow

 

 

White Widow


Award Passion #1

   

Passion #1 is een legendarische, Californische indica die door de jaren heen een favoriet is gebleven onder vele buitenkwekers. Niet alleen is ze stabiel en eenvoudig te kweken, maar ze kan een hoogte bereiken van 3,5m als het oogstmoment gekomen is, mits ze vroeg in het seizoen wordt geplant. Wellicht kan je je voorstellen dat bij dit formaat ook een gigantische opbrengst hoort! Ze wekt een energieke en opwekkende buzz op die wordt opgevolgd door een diepe en ontspannende stone. Met een bloeiperiode van 6 weken kunnen binnenkwekers voordeel trekken uit wat superwiet, zolang je de ruimte hebt om haar te kweken!

 

Koop Passion #1

 

Passion #1 feminized


Award Power Plant

   

Na het uitbrengen van Power Plant in 1997, stond de cannabis markt op zijn kop en werd ze een instant hit onder kwekers. Zoals de naam al suggereert, draait ze helemaal om rauwe kracht en ze stoot er grote opbrengsten uit met krachtige cannabis. Haar aroma heeft een frisse dennenkwaliteit en gerookt heeft ze ook een ietwat zoete nasmaak. De opgewekte high is stimulerend, energiek, motiverend en zal de gebruiker inspireren. Bij een trekje te veel, kan ze de gebruiker op de bank vast pinnen, in cerebrale euforie. Deze sativa dominante schoonheid, die in 8 weken bloeit en extra grote oogsten produceert, is de tijd van elke kweker absoluut waard.

Koop Powerplant

  Power Plant

Zamnesia