Kerosene Krash (Dutch Passion) Feminized

(1)

Even bijtanken? Wat dacht je van Kerosene Krash? Deze indica-dominante soort genereert flinke oogsten, veel THC en een heerlijke smaak. Ze laat zich makkelijk kweken en beloont je met vette toppen die naar diesel ruiken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Kerosene Krash: Tank Bij Met Een Bijpassende Wietsoort

Veiligheidsriemen om met Kerosene Krash van Dutch Passion, het resultaat van een bijzonder gepassioneerd project. Het kruisen van een vrouwelijke Gorilla Glue met een mannelijke Sherbet leverde deze indica-dominante soort op, waar iedereen wel pap van lust.

Hoewel ze klein is, blijkt Kerosene Krash een echte hoogvlieger op het gebied van kweekgemak. Na een bloei van ruwweg acht weken kun je rekenen op een vette opbrengst. Dit is een robuuste soort die zowel binnen als buiten ongelooflijk presteert. Binnenshuis voorziet ze je van 550g/m², buitenshuis van maximaal 800g/plant. Je voorraadpotten raken dus al snel vol als je kweek achter de rug is.

Een hoge opbrengst is echter niet het enige wat deze soort te bieden heeft. Zodra haar toppen eenmaal droog en uitgehard zijn, word je gebombardeerd met diesel- en kruidenaroma's. Deze leiden tot een pure en boterzachte smaak tijdens het roken. Kerosene Krash is echt een soort om verliefd op te worden. Ze heeft veel THC; vaak wel meer dan 20%, en induceert een high die uitmondt in ultieme ontspanning. "Krash" na een dag lang ploeteren op de bank en kom helemaal tot jezelf.

Zoals je ziet, heeft Kerosene Krash veel te bieden. We kunnen al haar ongelooflijke eigenschappen wel blijven opsommen, maar je kunt haar beter zelf kweken en ontdekken waarom ze zo populair is. Je hoeft jezelf niet schrap te zetten; een zachte landing is verzekerd!

Kerosene Krash (Dutch Passion) Feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Gorilla Glue #4 x Sherbet
Genetica Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kerosene Krash (Dutch Passion) Feminized
Kerosene Krash (Dutch Passion) Feminized