Early Skunk Automatic (Sensi Seeds) feminized

(5)

Sensi Seeds’ Early Skunk biedt onder moeilijke omstandigheden verbluffende oogsten. Ze is gebreed om zelfs in korte zomers en koudere temperaturen excellente resultaten te bieden, is van nature resistent tegen schimmel en plagen en is een topkeuze geworden voor buitenkwekers in het VK en de rest van Europa. Dit is hun makkelijke autofloweringvariant van deze geweldige buiten-indica!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Early Skunk Automatic: Snel & Makkelijk Groeiende Skunk Autoflower

Niet iedereen woont toevallig in een zonovergoten klimaat zoals in Californië of Spanje, waar er vaak niet veel voor nodig is om buitengewone wiet te kweken. Mensen die ergens anders wonen, bijvoorbeeld in Britse of andere Noord-Europese klimaten, hebben het niet altijd makkelijk – met de kortere zomers, regenbuien en andere onhandigheden die kweken soms een uitdaging maken.

Krachtige Indica’s zoals de eerste Skunks komen nog uit een tijd waarin binnenkweek onder gecontroleerde omstandigheden nog niet zo gebruikelijk was. De strakke toppen van Skunks maakten ze zeer vatbaar voor schimmel, waardoor het soms nogal problematisch was om deze strains in koele en natte omstandigheden buitenshuis te kweken.

Totdat Sensi hun spectaculaire Early Skunk introduceerde, waarvoor ze een Skunk #1 met hun betrouwbare Early Pearl kruisten. Plotseling hadden buitenkwekers in alle klimaten nu een geweldige buitenstrain te pakken die hen ongelooflijke opbrengsten gaf – en dat binnen een hele snelle bloeitijd die voor dat soort omstandigheden helemaal perfect is. Haar natuurlijke weerstand tegen schimmels, doorgaans een veel voorkomende probleem voor kwekers, maakte dat ze alleen maar sneller steeg in de lijstjes van beste strains waar zelfs minder ervaren kwekers mee uit de voeten kunnen.

Hun Early Skunk Automatic gaat nog een stap verder en geeft ons ook het gemak van een autoflower, waardoor ze nog makkelijker te kweken is. Ze zal binnen een korte 5-6 weken tot een vol formaat groeien en haar toppen zijn na 8-6 weken bloeien rijp om geoogst te worden. Dat betekent dat je resultaat hebt binnen een korte 11-14 weken na het planten van je zaadjes!

Early Skunk Automatic ontwikkelt het merendeel van haar gigantische, stevige toppen op haar bovenste knooppunten en takken, waar ze wijde, ronde cola’s vormt. Er zullen ook wat individuele toppen aan de onderkant zijn, maar in het algemeen heeft ze een nogal “top-heavy” uiterlijk.

Wanneer haar toppen aan het volgroeien zijn, zullen ze een fijne Skunky geur hebben met de typische mix van muskusachtige, kruidige en zoete aroma’s. Early Skunk Automatic ruikt natuurlijk niet alleen geweldig, het zou weinig zin hebben als ze niet ook zo’n geweldige harsproducent was! Droog haar toppen na de oogst - vanwege de fijne, dikke laag harsklieren zullen ze heel kleverig blijven.

Early Skunk Auto kan twee fenotypen ontwikkelen, beide met hun eigen, specifieke voordelen. De krachtigste planten ontwikkelen hele grote bloemkelken in een openere bloemstructuur. Het andere fenotype heeft strakkere “Afghani-toppen”, met net wat grotere oogsten.

Ondanks het feit dat ze belachelijk makkelijk en snel te kweken is, is Early Skunk Automatic absoluut in staat om smokers de volledige Skunk-Ervaring te bieden. Dankzij haar Skunky 70% Indica-dominantie zorgt ze voor een krachtige maar aangenaam ontspannende lichaamsstone – de reden waarom Skunks nog steeds een favoriet zijn van zo veel cannabisenthousiastelingen. Maar haar high heeft ook een zachte, opbeurende, cerebrale component die ze van haar Early Pearl Sativa heeft, waardoor ze een fantastisch uitgebalanceerde smoke is waar je op elk moment van kan genieten zonder dat ze te overweldigend is.

Sensi Seeds’ Early Skunk Automatic is in praktisch alle omstandigheden precies de juiste buitenstrain voor een goede oogst van superkrachtige Skunk-toppen. Alhoewel de feminized Early Skunk niet bepaald moeilijk te kweken was, is de automatic-variant nóg makkelijker. Dat maakt Early Skunk Automatic zelfs voor beginnende cannabiskwekers een sublieme strain. Kweek haar overal waar je maar wil, op je balkon of op je terras, en geniet binnen recordtijd van wat eersteklas Skunk!

Early Skunk Automatic (Sensi Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) Short
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    11/Feb/2024

    Graine
    Pour ma 2ieme commande, je ' ai pas droit à une graine gratuite !!!! Sniff ça me chagrine !! Bref j avais pas vu que ce ' était pas stipulé, !! Chez [ Dutch Passion, ça va de soit !! Je suis content.de mon premier colis ?! Cordialement HEPP J-JACQUES

    J. H.
    08/Jan/2023

    Decent
    Looks to be as advertised, service e and delivery of products was quick enough and helpful

    M. L.
    23/Jul/2022

    Bien parti
    3 sur 3 ont germés. Très bon début

    J. L.
    03/Apr/2022

    Nice Service
    Sadly no germination but quick shipping! Buying again and then looking forward for the product in action.

    J. W.
    11/Mar/2022

    Fine Growing
    Until now all is fine. We have good growing and we are full of expectation for the next weeks!

    R. W.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Early Skunk Automatic (Sensi Seeds) feminized
Early Skunk Automatic (Sensi Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.