Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness)

(9)

Ghost Train Haze #1 is bizar krachtig en in staat een sensationele Haze high op te wekken. Daarom is ze dan ook een van de meest populaire creaties van Rare Dankness. Ze bezit het complete plaatje en schittert niet alleen met serieuze kracht maar ook met een uitmuntende hars productie en een verbluffend smaakprofiel. Een ware droom voor Haze liefhebbers!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (9)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Rare Dankness – Ghost Train Haze 1: Spectaculair Krachtige Haze Hybride.

Rare Dankness trakteert ons op een spectaculaire Haze uit hun uitmuntende Ghost Train lijn van soorten, die aan het begin van deze eeuw zijn verzameld door de Devils Harvest Krew. Elk van deze opmerkelijke Original OG kloon varianten uit de GT serie bezit een uniek karakter en een aantal uitgesproken, zeer opvallende kwaliteiten. Maak kennis met hun meervoudig bekroonde Ghost Train Haze #1.

Ghost Train Haze #1 is RD's kruising tussen de krachtige Original Ghost OG en Nevil's Wreck, een andere super-krachtige soort. Dit resulteerde in een Haze die een ongelooflijke opgevoerde high produceert, dankzij het verbluffende THC percentage van 25%. De gigantische kracht van GTH #1 heeft geleid tot een welverdiende vermelding op High Times' lijst met "Strongest Strains on Earth", maar ze heeft ook vele andere cannabis prijzen gewonnen, waardoor ze een van de meest populaire creaties van Rare Dankness is. Laten we eens ontdekken wat ze nog meer te bieden heeft!

Ghost Train Haze #1 is een Sativa dominante hybride die behoorlijk hard kan inslaan als je haar kweekt. Deze soort, verkrijgbaar in regular en feminized versie, zal krachtig groeien en dit laat ze zien in de bloeiperiode, waarin ze behoorlijk kan stretchen. In tegenstelling tot andere Sativa's en het feit dat deze soort onmiskenbaar een Haze is, zullen de vrouwelijke planten van GTH #1 compacte en dicht opeengepakte toppen ontwikkelen die super-kleverig zijn vanwege een dikke laag aromatische hars. Deze uitmuntende harsproductie maakt GTH #1 een ideale Haze voor extracties en het maken van hasj.

Voor een Haze is de bloeiperiode van GTH #1 verbazingwekkend kort. Ze heeft meestal 65-80 dagen nodig om haar Haze zaligheid te ontwikkelen, hoewel dit per fenotype kan variëren. Sommige kwekers gunnen haar nog een extra week om het maximale uit de kracht en smaak te halen.

GTH #1 is niet slechts "sterk" als het gaat om de smaken en de effecten. Je kan erop vertrouwen dat die gigantische hoeveelheid harsklieren niet voor niets zijn ontwikkeld. Neem een hit en je geniet van een ontzettend intens aroma waarin citrus noten worden gemengd met bloemrijke vleugen, in een prachtige combinatie met wat aardse en zure noten.

Rare Dankness' GTH #1 is zo krachtig als een Haze maar zijn kan, wat betekent ze niet echt de meest geschikte soort is als je op zoek bent naar een slaapmiddel. De machtige high is cerebraal, euforisch en psychoactief. Ze zal je geest zeker opwekken met een verrukkelijke, creatieve rush, maar ze zorgt er ook voor dat je helder en gefocust blijft. Dankzij de stemmings-verbeterende eigenschappen, kan GTH #1 ook ondersteunen bij depressie en eetstoornissen. Houd er wel rekening mee dat ze minder geschikt is voor mensen met angststoornissen, vanwege de zeer sterke, cerebrale high.

Ghost Train Haze #1 won de Annual High Times Award in de Strongest Strains on Earth, de 2014 High Times Cannabis Cup USA in de Sativa categorie en de 2de prijs op de High Times' Cannabis Medical Sativa competitie.

Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness) Product Informatie
Merk Rare Dankness
Ouders Ghost OG x Nevil's Wreck
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 11-12 weken
THC 25%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (9)
  (9)
  View all reviews
  28/Mar/2023

  Very strong
  Galere a faire pousser mais tres forte,mais vraiment tres forte.

  L. J.
  14/May/2022

  Costosa e sterile
  0 semi su 6

  J. A.
  19/Jan/2022

  Beautiful strain
  Great quality , nice healthy plants with massive colas.

  A. N.
  22/May/2020

  Azienda seria
  Spedizione veloce, gradito omaggio, ok

  A. C.
  06/May/2020

  Déçu
  Faible taux germinating (7/12), attente flowering

  R. E.
  03/Apr/2020

  12 ordered 9 came
  9 Germinated very well and they grow fast but the others 3 stayed as seeds but i am excited about the end product :))

  H. R.
  02/Apr/2019

  Wow
  Every seed was the biz

  L. P.
  19/Nov/2018

  nice
  Huge and crazy buds production, just kept on producing like a sativa, smell of the one pheno I have tried is not that nice, more of an "ok.... ", a bit of an unpleasant stinking, but taste is flavourful and the effect stands out - hazy very up-high with some body relax effect, lasts long (3+ hours) and tolerance does not build up fast. In the beginning some kind of paranoia-inducing potential, but after 2 months of curing this effect was gone. If only the smell would be better... But effect-wise definitely a keeper since a few months.

  E. J.
  12/Nov/2018

  Nice
  Big Cola buds. Everything I expected

  F. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness)
Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness)
Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness)
Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness)
Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness)
Ghost Train Haze 1 (Rare Dankness)