Purple Bud Automatic (White Label) Feminized

(22)

Purple Bud Automic is met zelfvertrouwen gekweekt door cannabisexperts. Het combineert het beste van het Hindoekoesj-gebergte met een Caribische klassieker. Deze plant is uniek als het gaat om kleur en effect en is een plezier om te kweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (22)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia – Purple Bud Automatic: Van de experts voor jouw plezier

PURPLE BUD AUTOMATIC FEMINIZED

Purple Bud Automatic heeft de onmiskenbare kenmerken van een soort die gecreëerd is door ontzettend ervaren cannabiskwekers. Deze moderne hybride heeft grote, zware bloemen, opvallende aroma’s en veel heerlijke trichomen. Haar stamboom vol beroemdheden bevat sommige van de beste hedendaagse marihuanasoorten van over de hele wereld. Haar voorouders zijn onder andere afkomstig uit het bekende Hindoekoesj-gebergte, maar bestaan ook uit prestigieuze, Californische medicinale en gerenommeerde Jamaicaanse genetica.

Een combinatie van Afghaanse en Jamaicaanse sativa is al een krachtige mix op zich. Daarna wordt het kweektalent echt zichtbaar: een Nederlandse dubbele Kush en Californische medicinale Kush worden aan de mix toegevoegd. Vervolgens wordt weer terug gekruist met de originele ouders en is er een kieskeurige selectie van vorm, groeisnelheid en high. Het gestabiliseerde nageslacht is een stevige plant met duidelijke indicalijnen, maar met de grotere hoogte en stretch van de sativa. Als een geheime ruderalis dan tot slot nog de autoflowering eigenschappen toevoegt, kan de wereld eindelijk genieten van Purple Bud Automatic.

Purple Bud Automatic heeft in totaal een levenscyclus van 13-14 weken, waarbij ze de laatste 8-10 weken zal bloeien. Bloemkelken verschijnen na 4-6 weken groei voor het eerst. Eerst groeperen ze zich rond de internodes, maar in de loop van de weken kruipen ze ook op de takken en ontwikkelen ze zich uiteindelijk tot dikke klonten. De meeste toppen bevinden zich op de hoofdstam en de bovenkanten van de zijtakken. In de laatste weken zetten de bloemknoppen zich uit en vormen ze samen grote cola’s die zo zwaar kunnen zijn dat ze de plant doen buigen. Met een uiteindelijke hoogte van 90-140cm is ondersteuning in de vroege fases onmisbaar om instorten te voorkomen.

De paarse en lavendelkleurige tinten van de bloemen worden in de laatste weken geaccentueerd door een tapijt van trichomen dat het licht weerkaatst. Misschien denk je dat je omgeving te koel is, of dat er een foutje is gemaakt in de combinatie van voedingsstoffen. Wees niet bang. De diepblauwe, groene, wijnrode en zelfs licht citroengroene bladeren zijn volledig normaal. Het resultaat is een plant die er zeer intrigerend uitziet. Kenmerkende, exotische aroma’s weerspiegelen het complexe kruiskweken dat schuil gaat achter het creëren van Purple Bud Automatic. Een combinatie van sandelhout, dennengeuren, zoete vruchten en muskus domineren de smaak. De hasjplant-voorouders geven een klassieke, lichamelijke stone die zo typisch is voor een indica en die heerlijk gebalanceerd wordt door de cerebrale effecten van de sativa high.

Purple Bud Automatic (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Ouders Hindu Kush x Purple Kush x ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (22)
  (22)
  Bekijk alle reviews
  24/May/2023

  excellent.
  100% germinated for two years. Strong, quick, with a good yield . The color is heavy purple, bloody beautiful! For me "it just taste like raisin" et berries. Good energizing purple effect. It smells strong btw.

  J. C.
  18/Mar/2023

  Klassiek en smaakvol
  Nu al enkele malen mogen kweken met deze leuke dames, steeds een succes en uitermate smaakvol

  P. M.
  05/Mar/2023

  elle est jolie...
  c'est un bon plan, bien germé, bine poussé; petit pied, couleur surprenante ephet "purple", mais moins prononcé selon moi que les autres salivas violettes. pieds sensibles, pour cultivateurs soigneux, assez phragile à tout point de vue.

  C. C.
  21/Dec/2022

  0 purple aber
  Der 3er Pack ist verbraucht. 100% Keimrate. Leider nicht purple geworden aber das ist kein Problem. Dafür waren alle 3 Konstant was Ertrag, Wachstum und Geschmack betrafen.

  D. M.
  25/Aug/2022

  Enttäuschung
  Leider kann ich mich den positiven Rezensionen nicht anschließen. Die Keimrate war langsam trotzdem erstmal zwar ok aber direkt nach dem keimen sind die Sämlinge ausnahmslos eingegangen. Teilweise sind die Sämlinge nicht ohne Hilfe an die Oberfläche gekommen - einer ist, unter der Erde, in einer Art Schlaufe gewachsen und ich musste helfen Die Blätter an die Oberfläche zu bringen. Alle Keimblätter sahen von Anfang an schlecht aus. Gelb mit braunen Blatträndern, wenn sie sich denn überhaupt entfaltet haben. Dem Preis und der Qualität nach zu urteilen könnten die Samen zu alt sein.

  U. B.
  19/Jul/2022

  Top
  Alles perfekt gelaufen 7 von 7 Aufgegangen jederzeit wieder

  M. G.
  25/Dec/2021

  Goed. Twijfel niet, wees niet onzeker.
  Ik had 3 zaden besteld, netjes binnen gekregen met mijn andere producten. Alle 3 ontkiemd. Dus niks om aan op te merken. Dus twijfel niet en wees niet onzeker, bestel ze gewoon.

  R. K.
  01/Dec/2021

  Amazing
  Mooi paars en lekkere geurtje

  H. H.
  24/May/2021

  Purplestrainz
  Nice strains - try 3 - nothing happened - maybe not the good methode in loosy soil - never happened before with others - try this one another time again! - NL

  B. P.
  06/May/2021

  Cool strain
  Kaum gepflanzt, schon schießen sie wie irre. Sind alle gekeimt und geben richtig Gas. Bin gespannt wie schnell sie in die Blüte gehen.

  D. W.
  03/May/2021

  Colours!
  Love the colours, unfortunately fox tailed quite a bit and fluffy airy buds. Still great taste and effect!

  G. L.
  11/Apr/2021

  Klasse!
  3 Samen bestellt und alle gekeimt. Bis jetzt alles super und sehen schön aus! Bestelle ich wieder!

  S. H.
  08/Jan/2021

  Schade
  Alle Samen sind aufgegangen. Deshalb 3 Sterne. Allerdings zeigt nur eine Pflanze Merkmale einer Automatik. Alle anderen wachsen ganz normal und blühen bis jetzt noch nicht.

  G. K.
  16/Jul/2020

  Great!
  Exactly 62 Days from seeding to harvest. Nice grow, very easy and I will it buy again!

  M. S.
  17/Apr/2019

  Plantation
  Grainé germé rapidement, en attente du résultat

  Y. P.
  11/Jul/2018

  wow Top Genetic
  Sehr zu Empfehlen sehen super aus klare Kaufempfehlung wie alles von Euch

  K. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Bud Automatic (White Label) Feminized
Purple Bud Automatic (White Label) Feminized