Purple Monkey Auto (Exotic Seed) Feminized

Purple Monkey Auto van Exotic Seed is een echte alleskunner. Het bieden van een moeiteloze kweek, geweldige smaken en fantastische effecten is iets waar alle zadenbanken naar streven. Er zijn echter maar een paar die dit daadwerkelijk bereiken, zo ook Exotic Seed. Deze autoflower is prachtig om naar te kijken, en met haar royale oogsten zullen je stashpotten nog lang vol zitten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Purple Monkey Auto: geen gedoe met deze moeiteloze soort

Het team van Exotic Seed heeft een neus voor het maken van unieke soorten. Ook nu weer hebben ze met hun Purple Monkey Auto een waar wonder gecreëerd. Deze autoflower is tot stand gekomen na het kruisen van Blue Monkey en Black Lemon Auto en ze smaakt net zo goed als ze eruitziet! Bovendien heeft ze door haar effecten superveel fans gekregen. Dankzij de autoflowering genen is het kweken van Purple Monkey Auto daarnaast een waar genot. Of dit nu je eerste thuiskweek is of niet, dit is een soort die weinig moeite kost!

Met haar betrouwbare en robuuste genen kan Purple Monkey Auto zowel binnen als buiten gedijen. Het is een vrij compacte plant met een hoogte van ongeveer 1 meter, dus ze past gemakkelijk in kleinere ruimtes en domineert de kweekruimte niet. Het duurt slechts tien weken voordat het tijd is om te oogsten, en ze biedt opbrengsten van 400–450g/m². Daarmee is Purple Monkey Auto een zeer bevredigende plant. Vergeet niet om voor het oogsten van de prachtige paarse en rode kleuren van haar toppen te genieten.

Purple Monkey Auto biedt een complex en bijzonder aroma van diesel en citroen. Het citroenaroma komt ook tot uiting in de smaak. Deze bestaat uit sterke citrustonen en natuurlijke chemische tonen, die zelfs een beetje aan wasmiddel doen denken. Deze complexe combinatie is echt heerlijk, of je deze wiet nu rookt of vapet. De krachtige effecten zorgen daarbij voor een gevoel van ontspanning. Daarmee is Purple Monkey Auto geweldig als je wilt relaxen na een lange dag werken.

Purple Monkey Auto van Exotic Seed is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een soort die snel is en lonende opbrengsten biedt. Dankzij een levenscyclus van maar tien weken en sterke genen, verloopt het kweken daarbij soepel. De geurige toppen en ontspannende effecten spreken ook veel mensen aan, en maken haar alleen nog maar beter. Bestel de wietzaadjes vandaag nog bij Zamnesia en probeer deze spectaculaire soort zelf!

Purple Monkey Auto (Exotic Seed) Feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders (Blue Monkey X Black Lemon Auto) F5
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Monkey Auto (Exotic Seed) Feminized
Purple Monkey Auto (Exotic Seed) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.