White Choco Autoflower (Amsterdam Genetics) feminized

(11)

Amsterdam Genetics presenteert wederom een buitenaardse autoflowering soort met hun White Choco Autoflower. Net als de originele strain heeft White Choco Auto een heerlijk kruidige smaak met een vleugje zoete chocolade. Met een THC-gehalte van 18% veroorzaakt ze een prettige, intense, fysieke buzz die euforisch en stimulerend is. Ze is zeer geschikt om te ontstressen en de slaap te verbeteren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (11)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - White Choco Autoflower: Puike Smaak En Effecten

White Choco is een van de meest geliefde soorten in de Nederlandse coffeeshops. Iedereen is verzot op de cultivar vanwege haar excellente smaak. Deze bestaat uit kruidige, zoete en chocolade aroma's. Ook biedt ze een stemmingsverbeterende "happy high." Amsterdam Genetics levert ons nu hun autoflowering variant van deze strain. De variëteit doet echter niets af aan het origineel en heeft dezelfde kenmerken wat betreft de originele smaak en high, maar dan in de vorm van een snellere soort.

White Choco Autoflower is redelijk eenvoudig te managen en heeft weinig verzorging nodig. Ze is dan ook een geschikte soort voor beginnende kwekers die nog geen groene vingers hebben. Omdat ze gekruist is met een ruderalis hoef je geen rekening te houden met ingewikkelde lichtschema's. Een ander bijkomend voordeel is dat ze van nature goed bestand is tegen schimmels. Hierdoor kan ze beter omgaan met koudere en vochtigere nachtomstandigheden dan andere soorten.

Tijdens de groei ontwikkelt White Choco Autoflower zich tot een sterke, stabiele plant die veel hars produceert, verrukkelijk smaakt en goede opbrengsten levert. Reken op negen à tien weken voor het hele proces, van zaad tot oogst.

Ondanks het feit dat White Choco Autoflower indica-dominant (70%) is, zijn de effecten die ze veroorzaakt prettig inspirerend en euforisch. Neem gewoon een hijs en je stemming verbetert in no-time! Haar opwekkende effect maakt haar zeer geschikt om in gezelschap te roken. Medicinale gebruikers ondervinden de voordelen van haar stress reducerende vermogens en kunnen er beter van slapen.

Kortom, ze is een heerlijke verwennerij en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze zo populair is in de Nederlandse coffeeshops!

White Choco Autoflower is een uitmuntende autoflowering soort die niet alleen uitblinkt vanwege de fantastische toppen. Ze is namelijk super eenvoudig te kweken en daarmee geschikt voor zowel de gevorderde als de beginnende kwekers onder ons.

White Choco Autoflower (Amsterdam Genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Green Manalishi X White Choco
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 36
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (11)
  (11)
  Bekijk alle reviews
  30/Jan/2024

  3/3
  Hâte de voir ce que ça va donner

  J. D.
  21/Apr/2023

  Super,Mega,Hammer ...!!!
  Mega lecker.....!!!!!

  K. M.
  11/Mar/2023

  Top
  Si presenta molto bene, farò sapere sulla crescita e sul risultato finale

  M. G.
  08/Nov/2022

  Bien reçu
  Les graines ont tous germe sans problème plus qu attendre

  M. K.
  28/Aug/2020

  Amsterdam genetics toujours au top
  Belle graines, germination 100%, temps de culture conforme à ce qui est annoncé. Belle têtes pour de l autoflo, en effet subtil, bien équilibré, mi high mi stone. Pour ce qui est du goût cela dépend des phenos. Si vous chercher une autoflo, suite choco est une très bonne option.

  G. V.
  31/Jul/2020

  0 of 3
  Geen enkele ontkiemd, risico's van iets nieuw te proberen zeker. Had al gelezen dat deze autoflower niet zo goed presteerde. Andere zaden van zamnesia top!

  V. V.
  08/Aug/2018

  Alles gut
  Von 10 sind 10 gekeimt....2 sehen bisschen mager aus, der Rest sieht sehr gut aus....kräftiger Stamm und schön buschig

  S. H.
  18/Sep/2020

  Nothing yet
  None of the three seeds I tried managed to root even though they did germinate. Still two to go, but I'm not exactly holding my hopes up.

  P. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Choco Autoflower (Amsterdam Genetics) feminized
White Choco Autoflower (Amsterdam Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.