Big Bud (Sensi Seeds) feminized

(7)

Big Bud van Sensi Seeds heeft een feminized transformatie ondergaan en is daaruit tevoorschijn gekomen als een krachtigere, productievere en potentere versie. Net zoals de reguliere soort is Big Bud feminized een enorme producent. Ze wordt relatief groot maar blijft toch makkelijk te hanteren en heeft een prachtig uiterlijk. Ze maakt vol gebruik van haar Indicawortels en heeft een krachtige stone.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Big Bud: Een door Indica gedomineerde soort met een grote productie

Big Bud van Sensi Seeds is een door Indica gedomineerde kruising van een oude Afghaan en een beroemde Skunk. ze heeft een bloeiperiode van slechts 50-60 dagen en staat goed bekend om haar verbazingwekkende en gulle opbrengsten. Big Bud dankt het merendeel van haar groeikenmerken, invloeden en effecten aan het Indicadeel (85% Indica/15% Sativa).

Ze wordt niet voor niets Bug Bud genoemd, want ze ontwikkelt een substantiële hoeveelheid grote, harsige toppen. Deze volledig vrouwelijke hybride is een zeer verfijnde plant van top tot teen (of beter gezegd van wortel tot blad). Ze ontwikkelt zich krachtig, scheidt een hemelse, rijke geur af en heeft knapperige noten en pittige ondertonen.

Ze staat bekend om haar overweldigende opbrengsten, genadeloze kracht en verbluffende stone. Big Bid is niets minder dan een 'Big' succes. Ze heeft een onderscheidende uniformiteit, in tegenstelling tot gelijksoortige andere variëteiten. Ze is makkelijk te kweken en te voorspellen, zelfs de meest onervaren kwekers zal weinig problemen hebben met deze voor zwaar werk gemaakte machine.

Big Bud van Sensi Seeds heeft een ongelooflijk potente rook met een heerlijke smaak en pittige vruchten. Ze is authentiek, rijk en krachtig en laat een sterke, fysieke stone en een typische, Afghaanse high op je los. ze is de ideale soort om met vrienden te roken of om na een lange dag mee te ontspannen.

Big Bud (Sensi Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Afghani x Skunk
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 230cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  Bekijk alle reviews
  18/Mar/2023

  Guter Ertrag
  2 von 3 gekeimt. Guter Ertrag aber Vorsicht vor Schimmel! Nach Umschaltung auf Blüte, kriegt sie ein Mega Stretch, also mit einkalkulieren. Werde sie mir wieder kaufen.

  F. A.
  01/May/2023

  Wunderbar
  Tolle Sorte

  M. N.
  10/Jun/2022

  Wie immer Super
  Alle Samen sind wie immer von Sensi Seeds Gekeimt und die Pflanzen sind wie Clone,da ist die eine wie die andere. Wer viel will und ein konstantes Ergebnis ,der sollte unbedingt Big Bud kaufen.

  C. F.
  20/Apr/2022

  Ottimo
  Nessuno problema di germinazione. Ottima genetica. Consiglio. Spedito nei tempi previsti.

  M. A.
  11/May/2021

  Big Bud
  alle 3 opgekomen. prachtig

  R. S.
  15/Jun/2019

  Looking well!
  All seeds germinated, seems to be a huge succes so far

  P. J.
  28/Dec/2018

  Good product
  3/3 germinated. Plants looks good and strong so far.

  S. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Big Bud (Sensi Seeds) feminized
Big Bud (Sensi Seeds) feminized