Auto Gigabud (G13 Labs) feminized

(2)

Auto Gigabud is, zoals de naam suggereert, een autobloeiende variëteit die gigantische toppen kan produceren. De cannabissoort is ontwikkeld door G13 Labs, die ervan houdt om contrasterende cannabissoorten met elkaar te combineren. Legendarische voorouders zorgen dat Auto Gigabud haar volle potentieel bereikt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

G13 Labs - Auto Gigabud: Klein, Maar Stevige Opbrengsten

GENETICA

Auto Gigabud draagt twee zeer aantrekkelijke woorden in haar naam. Het woord “Auto” betekent vanzelfsprekend dat het een autobloeiende variëteit betreft. En “Gigabud” verwijst naar de ouder van de soort, Big Bud, die beestachtige hoeveelheden toppen produceert. Northern Light, samen met hoogwaardige ruderalis genetica, is ook in de mix opgenomen. G13 Labs, de maker van deze variëteit, is dan ook erg trots op het resultaat.

EFFECTEN EN SMAKEN

Na het consumeren van de heerlijke Auto Gigabud toppen, slaat een diepe en ontspannende high in. Gespannen spieren worden daarbij gemasseerd met een perfecte combinatie cannabinoïden. De smaken en aroma’s zijn verrassend tropisch en fruitig. Daarbij merk je vleugjes ananas en mandarijn op. De soort is dan ook geweldig voor een tropische, Thaise massage op het strand.

GROEIPATRONEN

De soort is vrij klein, maar de opbrengsten kunnen aanzienlijk zijn in vergelijking met andere autobloeiende soorten. Binnenkwekers behalen zo’n 500-600g/m² aan toppen, wat buiten ongeveer neerkomt op 70-100 gram per plant. De bloeifase van Auto Gigabud duurt daarbij rond de 50-55 dagen en de levenscyclus beslaat in totaal zo'n 70-75 dagen.

Auto Gigabud (G13 Labs) feminized Product Informatie
Merk G13 Labs
Ouders Northern Light x Big Bud x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 7-8 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  16/Dec/2022

  Frky bonsoir à tous mes abonnés
  Bonsoir à tous les Ardennais les têtes gigantesques je vais aller voir ça je ferai pas maintenant du tout à plus mes amis

  F. D.
  08/Oct/2018

  Very Nice
  Friend tried this strain and said it was very easy to grow indoor and he also said that it produced very nice amount of bud. And the high was very good and relaxing.

  T. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Gigabud (G13 Labs) feminized
Auto Gigabud (G13 Labs) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.