White Widow Original Auto (Sumo Seeds) Feminized

(2)

White Widow Original Auto is veerkrachtig, biedt gemixte effecten en bezit een ijzersterk erfgoed. Haar krachtige, houtachtige aroma is veelvuldig merkbaar in de Amsterdamse coffeeshops. Deze klassieker uit de Nederlandse cannabis industrie kweek je nu gemakkelijk zelf. Ze bloeit binnen 10 weken en produceert een flinke opbrengst met heftige toppen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

White Widow Original Auto - Sumo Seeds: De Kracht Van White Widow In Auto Versie

Er hangt een onmiskenbare, kruidige dennengeur in verschillende Nederlandse coffeeshops. Deze is afkomstig van een klassieke soort, ontstaan in de jaren ’90. White Widow heeft de coffeeshops in razend tempo veroverd en is altijd populair gebleven. Sumo Seeds brengt een ode aan het erfgoed van deze soort met haar eigen autoflowering exemplaar: White Widow Original Auto. Het kweken is ontzettend eenvoudig en planten ontwikkelen zich binnen 9-10 weken van zaad tot oogst. Ze is veerkrachtig genoeg voor diverse klimaten. Binnen bereikt ze een hoogte van 60-90cm, tegen 80-110cm buiten.

Reken gerust op een flinke buit. Buitenplanten produceren wel 70-100g/plant. Binnen varieert de eindopbrengst van 300-450g/m². De veerkrachtigheid en hoogproductiviteit zijn kenmerkend voor een plant die gekruist is met de beste ruderalis genetica. White Widow Original Auto is opgemaakt uit 10% ruderalis, 30% sativa en 60% indica. Hoewel deze hybride indica-dominant is, zijn de sativa-effecten erg sterk. Ze veroorzaakt een tintelende roes in het hoofd en smaakt verrukkelijk, dankzij de invloed van Braziliaanse sativa landrassen. Deze zijn door Nederlandse cannabis pioniers gecombineerd met een zware Zuid-Indiase indica.

Het gevolg van deze combinatie van Sumo Seeds is een kruidige traktatie. Het is genieten geblazen als je haar dan eindelijk kunt roken. Ontspannende golven en een kalmerend gevoel zijn in het hele lichaam voelbaar. De rokerige geur en indica effecten maken je misschien ook wat duizelig. Ga in dat geval gewoon rustig zitten en laat de ervaring over je heen komen. Dit is ook een goede soort voor wat betreft de gemiddelde concentraties THC en CBD.

White Widow Original Auto (Sumo Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders White Widow Original x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  15/Jan/2021

  1 of 3
  Garbage

  M. O.
  11/May/2020

  top
  oldschool white widow 9 weeks 80cm 11l pot

  L. O.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow Original Auto (Sumo Seeds) Feminized
White Widow Original Auto (Sumo Seeds) Feminized