Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized

OG Kush is ongetwijfeld de meest gezochte wiet ter wereld. Sumo Seeds heeft deze beruchte strain bijgeschaafd door haar te kruisen met hun California Kush voor het creëren van Sumo's OG Kush. Na een bloeiperiode van 7-8 weken en een beetje liefdevolle aandacht oogst je de meest begerenswaardige toppen. Gun haar een ereplaatsje in je cannabistuin en geniet van het beste van krachtige Kush.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sumo Seeds - Sumo's OG Kush: De Badass Kush Die Een Levende Legende Werd

Sumo's OG Kush is niet zomaar een OGK kruising. Deze strain verenigt de originele OG Kush met California Kush en daarmee is een Kush van topkwaliteit ontstaan. Cannabis connaisseurs en kwekers van alle niveaus worden weggeblazen door deze overheerlijke delicatesse. De planten groeien krachtig en zijn ideaal voor diverse kweektechnieken; zowel binnen als buiten in warmere klimaten.

Een betere OG Kush vind je niet. De overweldigende kracht, uitgesproken aroma's en kenmerkende smaaksensaties van diesel en citrus zijn sensationeel verbeterd. Vergis je niet, ze heeft een super league voor cannabis in het leven geroepen. Bovendien zijn de initiële euforische sativa kick en de daaropvolgende zeer krachtige couchlock niet alleen behouden gebleven, ze zijn zelfs geperfectioneerd.

SOG kwekers en andere thuiskwekers krijgen weer vlinders in hun buik van Kush als ze deze plant zien. Je kunt het simpel houden en compacte planten kweken met een korte groeiperiode. Je kunt echter ook snoeien en trainen om je eindopbrengst te verhogen. Sumo's OG Kush is flexibel en stelt je nooit teleur, ongeacht je voorkeuren.

Na een bloeiperiode van 7-8 weken zijn de planten klaar voor de oogst en geven ze je de meest kleverige en heerlijke toppen die je ooit gezien hebt. De hoeveelheid THC kan oplopen tot 20% of meer. De opbrengst hangt van je kweekervaring af. Toch kunnen onervaren binnenkwekers makkelijk een rendement behalen van, laten we zeggen, 400g/m². Buiten op een zonnig plaatsje haal je wel 500g/plant of meer.

Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sumo Seeds
Ouders Mystery OG Kush x California Kush
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Sekse Feminized
Onderscheidingen 1st overal Highlife cup 2015 1st prize - II Castelló Cannabis Cup 2017 (category outdoor) 2nd prize - 4 copa Mallorcannabis 2017 (category outdoor)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized
Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized
Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized
Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized
Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized
Sumo's OG Kush (Sumo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.