Gorilla x Lilly (Expert Seeds) feminized

(2)

Gorilla x Lilly levert toppen die barsten van de THC. De high die deze soort produceert, bestaat uit consistente en krachtige effecten. Ook biedt de plant verlichting van verschillende medische klachten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Gorilla x Lilly: Monsterlijke Gehaltes THC

Ervaren blowers komen uiteindelijk allemaal voor hetzelfde dilemma te staan. Door hun ervaring met blowen bereikt hun tolerantie een torenhoog niveau. De wiet waardoor iemand ooit in een psychoactieve toestand belandde, doet nu vrijwel niets meer.

Gelukkig hebben diverse veredelaars de taak op zich genomen soorten te produceren met monsterlijke gehaltes THC. Hiermee kunnen ervaren blowers een bevredigende en consistente high bereiken. En onervaren rokers krijgen de kans om super stoned te worden. Gorilla x Lilly is een van deze soorten. Deze indica-dominante dame bevat een THC gehalte van rond de 25%.

Dergelijke enorme concentraties THC dienen meer dan alleen het recreatieve domein. Medicinale gebruikers zijn namelijk soms ook afhankelijk van stevige doses van de cannabinoïde. Hiermee kunnen ze efficiënte en effectieve oliën, zalven en extracten maken.

Gorilla x Lilly is het nageslacht van de oudersoorten Gorilla Glue #4 en Queen Mother. Deze combinatie heeft een soort opgeleverd die uit 80% indica genetica en slechts 20% sativa genen bestaat.

ONTSPANNENDE EFFECTEN EN ZOETE GEUREN

Een hijsje van Gorilla x Lilly is vaak al genoeg om een krachtige, ontspannende high te ervaren. De pure kracht van deze soort resulteert in onmiddellijke effecten die uren aanhouden. De onbewerkte toppen zijn meer dan bevredigend. Als je echt de hoogte in wilt gaan, kun je ze gebruiken voor waanzinnige edibles.

De gigantische THC gehaltes maken deze soort ook uitermate geschikt voor het verlichten van diverse aandoeningen. Denk aan chronische pijn, slaapproblemen, angst en stress. Gorilla x Lilly biedt intens zoete en fruitige smaken, met een sterke, kruidige ondertoon.

GORILLA x LILLY IN DE KWEEKRUIMTE

Deze adembenemende soort is geweldig om te kweken. Het is echt een eer om haar harsrijke, donkergroene toppen te zien met feloranje haren. Gorilla x Lilly kan zowel binnen als buiten goed gekweekt worden. Binnenplanten belonen kwekers met oogsten tot wel 500g/m². Buitenplanten produceren ongeveer 600g/plant. De bloeitijd van GG4 x Lilly duurt zo'n 8–9 weken. Buiten geteelde planten zijn eind september oogstklaar.

Gorilla x Lilly (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders GG4 x Queen Mother
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD Laag
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  29/Jun/2023

  Top
  Alles super

  A. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla x Lilly (Expert Seeds) feminized
Gorilla x Lilly (Expert Seeds) feminized