Critical Sour (Female Seeds) Feminized

Critical Sour van Female Seeds is robuust, snel, eenvoudig te kweken en schittert met een opvallend grote productie. Ze is ideaal voor buiten. Ze is een van de kleinste indica’s van Female Seeds en niet al te welriekend. Dit is ideaal als discretie van belang is. Het aroma is geweldig en de prachtige, gebalanceerde high ontspant en stimuleert!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Critical Sour: Een Vroeg Bloeiende Indica Voor Buiten

Een vroegrijpe buitensoort stond op het verlanglijstje van Female Seeds. Hiervoor kruisten ze een Maroc x Grapefruit moeder met een ingeteelde Auto NL x Auto NL x Auto Critical. Dit resulteerde in Critical Sour, een indica-dominante hybride die in recordtempo bloeit en heel eenvoudig te kweken is. Ze blijft zeer compact. Hierdoor is ze een geweldige kandidaat als je graag onder de radar blijft met je project.

Binnen bereikt Critical Sour een hoogte van 80-140cm. Buiten zie je planten van 100-250cm. In aanvulling op haar compacte formaat, is ze niet al te welriekend. Ook dit is een voordeel als je geen aandacht wilt trekken met je kweekoperatie. Met een bloeiperiode van slechts 8-9 weken is Critical Sour ontzettend productief. Afhankelijk van je locatie, kun je haar soms al aan het begin van september oogsten!

Als je Critical Sour rookt, trakteert ze je op delicate, fruitige, aardse en pittige smaken. Bij het inhaleren doet ze denken aan de legendarische Pineapple feno van Grapefruit. Je bemerkt ook vleugen kruidige en aardachtige noten, afkomstig van Maroc en Auto NL.

Met Critical Sour geniet je van vrolijke, opbeurende effecten, maar niet zonder een volledig lichamelijke ontspanning. Haar indica genetica zijn hier verantwoordelijk voor. Ze is prachtig in balans en ideaal voor elke gelegenheid!

Critical Sour van Female Seeds scoort op alle vlakken: ze bloeit snel, produceert een indrukwekkende oogst en beloont met eersteklas toppen. De smaak is geweldig en de high subliem. Deze schitterende indica hybride stelt absoluut niet teleur!

Critical Sour (Female Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders (Maroc x Grapefruit) x (Auto NL x Auto NL x Auto Critical)
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 200-250 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical Sour (Female Seeds) Feminized
Critical Sour (Female Seeds) Feminized