Double OG Haze (Pyramid Seeds) feminized

Double OG Haze is een ongelooflijk kalmerende indica. In haar vette toppen zit een enorme hoeveelheid THC en een smakelijke verzameling van terpenen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pyramid Seeds - Double OG Haze: Krachtpatser met veel THC

Double OG Haze is een stevig inslaande, maar kalmerende cultivar. Deze indica-dominante plant geeft onmiddellijk een kalmerende sensatie die uren aanhoudt. Rook deze variëteit als je zin hebt om te hangen op de bank en je even wilt afsluiten van de wereld om je heen.

Ze is ontwikkeld door Pyramid Seeds om zowel medicinale als recreatieve gebruikers een ongeëvenaarde bodystone te geven. Om dat te bereiken, hebben ze de ouderstrains Big Bud, Afgoo en SFV OG gekruist. Met name Afgoo heeft gezorgd voor de extreme indica-invloeden. Deze ouder stamt af van Afghani en Maui Haze en staat bekend om haar euforische effecten die de munchies opwekken.

Double OG Haze bleek na diverse generaties van kruisteelt een stabiele cultivar te zijn. Het is een productieve strain, zowel binnen als buiten. Binnenshuis leveren de planten ongeveer 400g/m² op na een bloeitijd van 65 dagen. Exemplaren die buiten staan, geven een overvloedige opbrengst van 750–1000g/plant. Haar toppen zijn klein, maar beschikken over de nodige kracht.

Double OG Haze heeft een THC-gehalte van wel 24%. Beginners zouden bij deze variëteit dan ook de nodige voorzichtigheid in acht moeten nemen. Begin met weinig en bouw het langzaam op. Zelfs ervaren rokers worden soms verrast door de snelheid en impact van de bodyhigh. Een dergelijk kalmerend effect maakt Double OG Haze vooral geschikt voor in de avond. Ze is dus niet een strain om op te steken voordat je naar je werk gaat. De euforische high is echter genoeg om creatieve processen te stimuleren in het comfort van je eigen huis. Het duurt ongeveer een uur voordat haar verdovende effecten je in slaap sussen en je een couch-lock ervaart. Als dat gebeurt, is het tijd om een film aan te zetten en te relaxen.

Naast een hoog THC-gehalte, bevatten haar toppen een enorme hoeveelheid aromatische terpenen. Als je de voorraadpot opent, ruik je de geuren van citroen, zoetheid, diesel en skunk.

Double OG Haze (Pyramid Seeds) feminized Product Informatie
Merk Pyramid Seeds
Ouders Big Bud x Afgoo x SFV OG
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 24%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 950-1000 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Double OG Haze (Pyramid Seeds) feminized
Double OG Haze (Pyramid Seeds) feminized