Watermelon Punch (Growers Choice) feminized

(5)

Watermelon Punch is niet alleen een van de fruitigste strains die er zijn. Deze overheerlijke indica is ook supersterk en heeft intens ontspannende effecten. Gelukkig hoef je geen vakkweker te zijn om deze puike toppen te kweken, want ze groeit zonder je zorgen te hoeven maken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Growers Choice - Watermelon Punch: Heerlijk en verrukkelijk ontspannend

Wat komt er tevoorschijn als je Purple Punch laat samensmelten met Watermelon Zkittlez? Maak kennis met Watermelon Punch van Growers Choice.

Watermelon Punch is een 70% indica en doet het bijna overal goed. Ze maakt sterke zijtakken aan rond een grote hoofdcola, maar wordt niet al te hoog en dat vinden kwekers met een beperkte ruimte altijd prettig. Bovendien is het fijn dat ze weinig voeding nodig heeft en het zowel in koudere als warmere windstreken goed doet. Nog een voordeel is dat ze prima bestand is tegen schimmel. Binnen kent ze een bloeiperiode van 8-9 weken en levert ze een oogstgewicht op van 600g/m². Buiten mag je haar half oktober oogsten en genereert ze zo'n 600g/plant.

Draai een joint met Watermelon Punch en ze trakteert je op een fantastische smaakcombinatie: Purple Punch is verantwoordelijk voor de zoete bessensmaken en Zkittlez rondt het geheel af met de smaak van watermeloen. Sommige planten hebben een THC-gehalte van 28%; ze is dus een beresterke variëteit. Reken op een spirituele en een fysieke high die van start gaat met een vloedgolf van euforie en overgaat in een ontspannende lichamelijke stone. Daarmee is ze een geschikt rokertje om mee te chillen aan het eind van een zware dag.

Watermelon Punch (Growers Choice) feminized Product Informatie
Merk Growers Choice
Ouders Purple Punch x Watermelon Zkittlez
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 30%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  Bekijk alle reviews
  07/Feb/2023

  Growers choice ist das beste an Saatgut
  5+2 bestellt vom watermelon punch. Gestern 16h mit Wasserglas Methode gestartet heute 15h alle 7 gekeimt... 23std hammer zu den eigentlichen 5 gab es 2 gratis! Verpackung sowieso klasse!!! Kann alles was mit skittelz zutun hat empfehlen.. So geht kundenzufriedenheit!!! Danke

  D. Z.
  31/Jul/2022

  immer wieder toll
  Schon mehrere Male geordert, fast immer 100% Keimrate. Strecken sich sehr, also lieber köpfen. Ertrag ist sehr gut und die Qualität top! Lecker fruchtiger Duft und Geschmack. Aber aufpassen beim Düngen, sie will nicht viel. Hab einmal den Fehler gemacht und zuviel gegeben, dann wittert sie und verbrennt auch schnell. Weniger ist mehr. Aber nur zu empfehlen! Und wie immer der Service von Zamnesia ist einfach toll!

  J. H.
  30/Sep/2021

  Watermelon Punch
  one of my fav strains!!!! awesome!!!

  S. K.
  21/Aug/2020

  Watermelon Punch
  Awesome, I bought 5 and I got 2 for free, thank you guys I can’t wait to taste this strain!

  A. H.
  27/Apr/2020

  Watermelon Punch
  Keimrate 5/5, geschmack ist top ! zamnesia ist schnell und kompetent !

  A. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Watermelon Punch (Growers Choice) feminized
Watermelon Punch (Growers Choice) feminized