El Patron (Royal Queen Seeds) feminized

(4)

El Patron genereert wonderschone toppen barstensvol THC. Geniet van deze wiet en je ervaart een inspirerende, euforische high. Laat je creativiteit maar stromen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - El Patron: Creativiteit Cultiveren

El Patron is een zorgvuldig gebalanceerde strain waar zowel sativa- als indicaliefhebbers verzot op zijn. Ze heeft 60% sativa- en 40% indica-genen in zich, wat betekent dat ze je lichaam ontspant en je geest aanwakkert. De plant heeft haar sativa-genen geërfd van de verkwikkende ouderplant AMG (Amnesia Mac Ganja). Deze prijswinnende variëteit is genetisch opgebouwd met behulp van Amnesia en Mexican Haze. Ze is in heel Europa bekend vanwege haar versterkende effecten en een kruidig terpenen-profiel. De strain-ontwikkelaars hebben Shiva geselecteerd om de effecten van El Patron in balans te brengen. Ze is het yin voor het yang van AMG. Shiva is een kalmerende kruising, veredeld uit legendarische indica-genen. Haar indrukwekkende productiviteit en verleidelijke terpenen-profiel maakten haar een aantrekkelijke ouderplant.

El Patron is esthetisch gezien een unieke kruising; ze pronkt met paarse, oranje en groene kleurschakeringen. Als je de toppen goed bekijkt, lijkt het alsof ze in de vorm groeien van een mythische citadel. El Patron genereert deze aantrekkelijke toppen in overvloed. Binnenplanten leveren na een bloeiperiode van 9-10 weken 450–550g/m² op. De plant is eenvoudig te telen en wordt niet hoger dan 130cm. Buitenplanten van maximaal 200cm hoog leveren tot 600g/plant op en zijn eind oktober oogstklaar.

Laat deze schattige toppen je niet van de wijs brengen; ze delen een echte mokerslag uit. De harsklieren van El Patron zorgen voor een THC-gehalte van 22%, wat een dagdromerig, maar ontspannend effect induceert en je creativiteit ontketent. Rook haar in de avonduren in je uppie om je fantasie te stimuleren en aan persoonlijke projecten te werken. Doe het met een hijsje per keer wel rustig aan, anders val je als een blok in slaap! El Patron is meer dan een recreatieve variëteit. Geniet bovendien van haar uitgelezen terpenen-profiel - de smaken van zoetheid en specerijen overheersen het geheel.

El Patron (Royal Queen Seeds) feminized Product Informatie
Merk Royal Queen Seeds
Ouders AMG x Shiva
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  03/Apr/2023

  flipflap
  super très très bonne

  P. S.
  07/Dec/2022

  El Patron
  Seed bien recu en attente pour être mise en pleine terre et sortir les 600gr sur un plant Pas vraiment d'avis

  D. D.
  11/Aug/2021

  The boss!
  Like the title indicates, this is the boss of the strains. One of the best highs i got from this

  L. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
El Patron (Royal Queen Seeds) feminized
El Patron (Royal Queen Seeds) feminized
El Patron (Royal Queen Seeds) feminized
El Patron (Royal Queen Seeds) feminized