Sugar Bomb Punch (Dutch Passion) Feminized

(1)

Sugar Bomb Punch is een geweldige, schitterende schoonheid. Ze is gezegend met een rijke, veelzijdige genetische geschiedenis. Dit heeft geleid tot diverse fenotypen. Eén ding is echter zeker: elke plant bombardeert je met indica-dominante verdoving en cerebrale zaligheid. Sugar Bomb Punch is sterk, gul en smakelijk. Ze stelt daarmee echt niet teleur.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Sugar Bomb Punch: Pure Ontspanning

Sugar Bomb Punch heeft een heel toepasselijke naam. Het lijkt namelijk net of iemand de toppen in suiker heeft gedoopt. Haar ijzige uiterlijk dankt ze aan haar enorme productie van trichomen en dit vertaalt zich naar een hoog percentage THC!

Dutch Passion heeft hiertoe genen van THC Bomb, Critical Orange Punch en Bubba Island Kush gebruikt. Sugar Bomb Punch biedt de beste eigenschappen van dit trio. Het merendeel van de genetica dankt ze aan THC Bomb, een indica-dominante soort die rijk is aan THC en hoppige en peperachtige terpenen. Critical Orange Punch is verantwoordelijk voor de gigantische cola's, hoge productiviteit en harsproductie. De puzzel is compleet met Bubba Island Kush, die een vrolijk effect en een complex terpenen-profiel toevoegt. Sugar Bomb Punch is een indica-dominante kruising die rijk is aan THC.

Sugar Bomb Punch heeft veel indrukwekkende toppen. Dankzij de XXL-oogst geniet je wekenlang van een enorme voorraad. Ze is vooral geschikt voor binnen, waar ze haar bloei afrondt in ongeveer 9 weken. De genetische variatie is enorm en er zijn 4 verschillende fenotypes. Houd vooral de kleinste in de gaten, want die slaat het hardst in!

Bij gebruik, wekt Sugar Bomb Punch razendsnel indica-effecten op. Bereid je voor op een vreetkick als het effect afzwakt. Elke trek biedt een krachtige smaak van kruiden, peper, aarde en hop. De toppen zijn rijk aan de terpenen caryofylleen, myrceen en humuleen.

Sugar Bomb Punch (Dutch Passion) Feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders THC Bomb X (Critical Orange Punch x Bubba Island Kush)
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 700-750 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sugar Bomb Punch (Dutch Passion) Feminized
Sugar Bomb Punch (Dutch Passion) Feminized