Original Auto Chemdawg (FastBuds) Feminized

(6)

Original Auto Chemdawg van FastBuds is een geweldige soort (niet alleen) voor nieuwkomers in de cannabisteelt. Deze gemakkelijk te kweken, maar krachtige indica-kruising past vrijwel overal. Daarbij groeit ze snel, met behoorlijke opbrengsten. Laat je echter niet misleiden door het kweekgemak: haar sappige toppen zijn echt sterk en hebben een geweldige smaak!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (6)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Original Auto Chemdawg: Super Krachtige Autoflower

Om Original Auto Chemdawg te maken, voegde FastBuds autoflowering magie toe aan een klassieke Chemdawg. Het resultaat is eenvoudig te kweken, binnen 8-9 weken klaar en erg krachtig.

Original Auto Chemdawg is perfect voor binnenkweek en blijft een compacte plant met een hoogte van 60-90cm, waardoor ze overal past. Haar kleine gestalte is ook ideaal voor buitenkweek op beperkte locaties, zoals op een terras of balkon.

Vanwege het lage en uniforme profiel van Original Auto Chemdawg is ze ook geschikt voor de Sea of Green-teelttechniek. Ze is onderhoudsarm, bloeit vanzelf en is bestand tegen ongedierte, ziekten en een kouder klimaat.

Original Auto Chemdawg is niet alleen een robuuste soort. Steek een joint aan met haar toppen en je wordt bovendien begroet door kracht. Neem een paar trekken en voordat je het weet, neemt een diepe en ontspannende stone je lichaam over.

Let op: het sterke effect van Original Auto Chemdawg is misschien niet het beste wat er is voor mensen met een lage tolerantie. Aan de andere kant, als je van krachtige wiet houdt, dan kan ze zeker je nieuwe favoriet worden!

Original Auto Chemdawg heeft een smaak en geur die net zo bevredigend is als haar effect. Ze combineert verschillende brandstofachtige tonen en heeft daarmee een heerlijk Diesel-achtig aroma. Ook proef je vleugjes aarde. Het resultaat: scherpe en intense, maar plezierige rook.

Original Auto Chemdawg (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 90cm
Opbrengst Indoor 350-400 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
  (6)
  Bekijk alle reviews
  11/May/2023

  mooi soort/ knaller
  heerlijke chemdawg smaak , mooie solide top met enkele vertakkingen makkelijk te kweken, wel schimmelgevoelig. weiniger die ruderalis smaak wat zo typisch in autoflower zit. wat echt wel een pluspunt is

  C. C.
  15/Sep/2022

  Toppertje
  Als je 2 van de 3 zaadjes kan laten ontkiemen mag je van geluk spreken.Maar de kwaliteit ervan is super,een goeie body stone,goed voor in de avond en voor het slapen gaan!

  K. D.
  28/Jan/2022

  Très bonne variété
  Bonne variété, goût et rendement, plante facile à cultiver

  G. M.
  28/May/2020

  Cest parti
  Graine germee en 5 jours en godet dans terreau kilomix dans propagator a suivre

  B. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Auto Chemdawg (FastBuds) Feminized
Original Auto Chemdawg (FastBuds) Feminized