Original Auto BubbleGum (FastBuds) Feminized

(5)

Zoet en lekker, krachtig en gemakkelijk te kweken: Original Auto BubbleGum van FastBuds biedt cannabisliefhebbers de ultieme smaken van de geliefde Bubblegum, nu in een handige autoflowering-versie, zonder compromissen. Bereid je voor op enorme opbrengsten in recordtijd en heerlijke, snoepachtige toppen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Original Auto BubbleGum: Heerlijke Old-School Autoflower

Original Auto BubbleGum is een autoflower die indruk maakt op iedereen; van commerciële kwekers die in de kortst mogelijke tijd resultaten willen behalen, tot beginnende hobbyisten die zonder problemen goede toppen willen kweken. Deze uitgebalanceerde kruising heeft slechts 9 weken nodig, van zaad tot oogst. En dankzij haar autoflowering genetica is ze met elk verlichtingsschema te kweken. Een flexibele soort dus, die altijd uitblinkt, ongeacht hoe en waar je haar kweekt.

De plant wordt maximaal 1,3 meter hoog en krijgt één grote hoofdcola en verschillende lange zijtakken. Ze is misschien niet de kleinste autoflower, maar ze reageert wel goed op eenvoudig trimmen of andere trainingstechnieken, zoals SOG. Ook is ze geschikt voor beginners, omdat ze resistent is en zich goed aanpast aan allerlei omgevingen, inclusief koudere klimaten. Wees echter niet te zuinig met voedingsstoffen! Ze is een hongerige dame, al vertoont ze zelden tekenen van een tekort of overvoeding. Met genoeg liefde en aandacht kun je binnenshuis 550g/m² verwachten. Vanwege haar plakkerige, harsrijke toppen is ze ook geschikt voor hasj en concentraten.

Original Auto BubbleGum maakt haar fotoperiode zus trots: ze heeft dezelfde intense geur die lijkt op een aardbeiensmoothie, maar dan met aardse tonen. Haar rook is verrassend zacht en zal je doen watertanden door de kenmerkende snoeptonen van aardbei en zoete kers.

Ze heeft een goede 20% THC, dus kijk zeker niet op haar neer. De balans tussen indica en sativa zorgt voor een vrolijk en verheffend effect, waarmee je toch helder blijft. Ze overspoelt je daarbij met golven van creativiteit en nieuwe inzichten. Hierdoor is ze de perfecte metgezel voor allerlei activiteiten. Maak bijvoorbeeld een wandeling in de natuur of organiseer een rookfeestje met vrienden.

Wil je een geweldige autoflower met een old-school smaak en een geweldig effect? Kijk niet verder dan Original Auto BubbleGum van FastBuds!

Original Auto BubbleGum (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Bubble Gum Autoflowering
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  View all reviews
  17/Nov/2023

  Auto
  Bin im großen und ganzen zufrieden, im freien wuchs sie ca. 80cm in die Höhe. Mitte Juli - Mitte September, Bedingungen waren nicht perfekt, die Dame ist aber sehr resistent. Verzeiht auch viel. Mit Biodünger versorgt, was der Dame nicht schadete. Riecht stark nach überreifen Erdbeeren. Bei der Weiterverarbeitung sehr klebrig. Wenn man nun die Gläser öffnet kommt ein absolut köstlicher Kaugummi Duft. Am Ende sind es 45g trockene Nuggets.

  L. H.
  12/Sep/2023

  Sehr schnelle Lieferung
  Danke für die schnelle Lieferung!

  S. S.
  05/May/2022

  oprecht
  Alle 6 zaden waren binnen 2 dagen ontkiemt in een vochtig, bruin koffiefilterzakje. Alle plantjes staan nu gezond en wel in de bloei, na 5 weken vanaf het ontkiemen. Prima tot nu toe.

  A. B.
  31/Jul/2021

  A déconseiller
  Les 3 graines graines ont commencées à germer puis plus rien!Je n'achèterais plus des graines de Fast Buds.Argent foutu en l'air!!!

  J. N.
  05/Apr/2021

  Top
  5/6 Samen sind gekeimt. Ertrag durchschnittlich, leicht anzubauen. Wirkung und Geschmack wie man es von Bubble Gum erwartet, top!

  O. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Auto BubbleGum (FastBuds) Feminized
Original Auto BubbleGum (FastBuds) Feminized