Original Auto Critical (FastBuds) Feminized

(1)

FastBuds selecteerde de veelgeprezen Critical en toverde haar om in een hoogproductieve autoflowering krachtpatser. Original Auto Critical ontwikkelt zich in recordtempo. Toch is ze nog steeds dezelfde, uiterst betrouwbare, enorm veerkrachtige soort die wiet van wereldklasse verzekert. Dit geldt ook als je niet veel kweekervaring bezit!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Original Auto Critical: Autoflowering, Hoogproductieve Indica

De originele Critical is niet echt een lastpost in de kweekruimte. Sterker nog, ze valt op als een van de meest robuuste soorten die zowel binnen als buiten een krankzinnige opbrengst produceert van geweldige kwaliteit. FastBud onderwierp deze klassieker aan een autoflowering metamorfose. Tegelijkertijd verbeterden ze haar smaak, kracht en opbrengst!

Original Auto Critical is een indica-dominante kruising. Ze groeit uit tot een gemiddeld grote plant (90-140cm) en de afstand tussen de internoden is kort. De dicht opeengepakte toppen verklaren waarom het oogstgewicht oploopt tot wel 600g/m². Je kunt Original Auto Critical binnen kweken en verbluffende resultaten behalen. Toch presteert ze beter in de buitenlucht, het liefst in een warm klimaat zoals aan de Middellandse Zee. Kijk verwonderd toe hoe ze uitgroeit tot een kleine "cannabisboom" waarvan de toppen glinsteren door de gulle hoeveelheid hars. Ze popelt om je voorraadpotten te vullen, maar daar kleeft een klein nadeel aan: de takken van Original Auto Critical worden zo zwaar dat je haar wellicht moet ondersteunen. Ze reageert overigens ook goed op trainingstechnieken als LST. Zo kun je het aantal toppenlocaties extra stimuleren.

Rook Original Auto Critical en geniet van een diep ontspannend indica-effect, dat aangenaam evenwichtig blijft. Ze schakelt je niet direct uit, maar verwent in plaats daarvan met een serene rust en kalmte, aangevuld met een snufje creativiteit en stimulatie! Deze high is ideaal als je nog plannen hebt, maar ook tijdens het uitgaan, muziek maken of simpelweg een filmpje kijken met vrienden. Weet wel dat ze geen lichtgewicht is, want ze bevat tot 20% THC. Ga rustig te werk, anders zit je een hele nacht met een heftige high!

De smaken en aroma's van Original Auto Critical doen denken aan die zalige old-school wiet. Ze combineert fruitige citroen met houtachtige dennenaroma's, afgewerkt met een licht aardse nasmaak. Je bespeurt echter ook subtiele bloemrijke vleugen, die je vooral proeft bij het uitblazen.

Original Auto Critical (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Critical Autoflower
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    06/Aug/2022

    Au top
    Super plan tres bonne odeur rapide efficace je recommande

    D. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Auto Critical (FastBuds) Feminized
Original Auto Critical (FastBuds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.