Descojack (Delicious Seeds) feminized

Twee cannabisfavorieten bundelen hun krachten in Descojack. Het resultaat? Een dromerige mix van exotische smaken en een ongelooflijke, toch prachtig gebalanceerde rookervaring.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds - Descojack: Geweldige smaak, kracht en opbrengst

De meervoudig bekroonde Unknown Kush, een van de meest gewilde exemplaren van Delicious Seeds, is gecombineerd met Jack Herer, een net zo populaire cannabislegende. Het resultaat van dit fantastische huwelijk is Descojack. Deze krachtige wietplant overtreft al je verwachtingen.

Descojack is een sativa-dominante kruising (60% sativa). Ze ontwikkelt ook een typische sativa structuur. Toch rijst ze binnen niet de pan uit. De gemiddelde hoogte bedraagt 1m. Buiten is deze dame daarentegen in staat binnen 5 maanden een monsterlijke hoogte te bereiken van 3,5m. Voor een sativa-dominante strain is de bloeiperiode van Descojack met slechts 10 weken verbazingwekkend kort. Buiten mag je half oktober oogsten. Dankzij de overvloed van harsrijke toppen is dit ook een goede kandidate voor concentraten en hasj. Verwacht binnen een opbrengst van 500–600g/m². Buiten mag je je verheugen op ruim 1000g/plant onder optimale omstandigheden.

Het aroma van Descojack combineert de intense geuren van zowel Jack H. en Kush. Je proeft exotisch hout, vergezeld door de lichtzure vleugen van metallic citroen. Na het roken, komt ook het krachtige effect van Descojack op (dankzij 23% THC). De high begint met golven zalige euforie, gekenmerkt door mentale helderheid en creativiteit. Na enige tijd maakt het sativa-effect plaats voor een diep ontspannende, lichamelijke high. Deze wiet is ideaal voor allerlei gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan sociale gebeurtenissen of voor een avondje lekker chillen.

Descojack (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Unknown Kush x Jack Herer
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 23%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 350cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 950-1000 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Descojack (Delicious Seeds) feminized
Descojack (Delicious Seeds) feminized