Wedding Cheesecake Auto (FastBuds) Feminized

(3)

Wedding Cheesecake Auto trakteert binnen enkele weken op een heerlijke en krachtige oogst. Deze productieve autoflower is ideaal voor beginners. Ze verwent met een fatsoenlijke hoeveelheid bijzonder smakelijke toppen met 22% THC. Dankzij de fruitige, zoete smaak is dit een geweldige kandidate voor hasj en concentraten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Wedding Cheesecake Auto: Zoet, Cerebraal En Snel

Wedding Cheesecake Auto produceert verrukkelijke toppen die barsten van de THC. Deze strain is hoogproductief en gemakkelijk te kweken. Zo behalen zowel beginners als ervaren kwekers eenvoudig goede resultaten. Wedding Cheesecake Auto stamt af van de fotoperiodieke Wedding Cheesecake. De breeders kruisten deze smakelijke, THC-rijke hybride met ruderalis om haar te versnellen en meer robuust te maken.

Deze soort floreert zowel binnen als buiten. Temperatuurschommelingen en weersveranderingen zijn geen enkel bezwaar. De oersterke ruderalisgenen bieden een indrukwekkende weerstand tegen plagen en schimmels. Wedding Cheesecake Auto bereikt een hoogte van 90–130cm. Ze presteert het beste in 11-12l potten, zodat ze veel ruimte heeft om een flink wortelstelsel te ontwikkelen. Flush de planten 2 weken voor de oogst om de smaak te optimaliseren.

Wedding Cheesecake Auto presteert beter dan de meeste autoflowers als het gaat om de productiviteit. In een binnenruimte ontwikkelt ze grote, bolvormige toppen en de opbrengst is heel fatsoenlijk met 450–600g/m². Deze indrukwekkende hoeveelheid oogst en knip je al na een korte groeicyclus van 8-9 weken.

De grote, vette toppen bestaan voor 22% uit THC. Dit is heel ongebruikelijk voor een autoflowering strain. Zo’n hoog gehalte van de cannabinoïde staat garant voor een krachtig en langdurig effect. Liefhebbers van stimulerende highs mogen zich verheugen op een opwekkend, cerebraal effect. Deze soort is ideaal voor na een lange werkdag, zonder dat je ze uitschakelt. Daarnaast is ze ook geschikt voor een wake-and-bake-sessie op een vrije dag.

Elk trekje is verrijkt met de heerlijke smaken van snoep, suiker, cake, aarde en fruit. Versterk dit zalige terpenenprofiel door concentraten of hasj te maken van Wedding Cheesecake Auto.

Wedding Cheesecake Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders W. Cheescake
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 21
Hoogte (Indoor) 130cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Wedding Cheesecake Auto (FastBuds) Feminized
Wedding Cheesecake Auto (FastBuds) Feminized