Cloud Walker (Greenhouse Seeds) feminized

Er zijn maar weinig cannabissoorten die zo'n fantastische buzz geven als Cloud Walker. Je hebt maar een paar trekjes nodig om het stimulerende en trippy effect te ervaren. Rook wat meer en geniet van een gigantische high! Dit aanzwellende effect gaat hand in hand met een zoete en fruitige smaak. Daarom is deze soort ideaal voor gebruik overdag.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Cloud Walker: Geniet overdag van een buzz

Cloud Walker is de combinatie van twee unieke cannabissoorten. De ene ouder is een geselecteerd fenotype van Punto Roja, een beroemd landras uit Columbia. Deze soort is beroemd om haar prachtige uiterlijk en bijna psychedelische high. De andere oudersoort is Mendo Breath, een hit uit Mendocino, Californië.

De resulterende kruising groeit uit tot een grote plant die maar liefst 200cm kan worden. Ze stretcht behoorlijk tijdens de bloei, soms wel 2 tot 3 maal haar formaat. Zorg dus voor genoeg ruimte. Ook moet je deze uitbundige plant goed ondersteunen met stokken. Aan het einde van haar bloeitijd (die 63–70 dagen duurt), pronkt Cloud Walker met fantastische kleuren. Ze is dan afgeladen met stevige en ontzettend harsrijke toppen. Buiten valt het oogstmoment half oktober. Reken op een opbrengst van 600g/plant.

De genetica van het Colombiaanse landras zijn verantwoordelijk voor het opmerkelijke effect van Cloud Walker. Allereerst bemerk je een stimulerende head buzz die soms ronduit psychedelisch voelt. Na een tijdje verschuift deze buzz in je bol naar een ontspannende, lichamelijke stone. Perfect voor een 'wake and bake' in de ochtend. Maar je kunt op elk moment van de dag van haar genieten! Deze spirituele high gaat gepaard met heerlijke geuren van tropische ananas, vanille en karamel. Dit alles vermengt zich tot een zijdezachte rookervaring.

Cloud Walker (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Punta Roja x Mendo Breath
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 27%
Hoogte (Indoor) 200cm
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cloud Walker (Greenhouse Seeds) feminized
Cloud Walker (Greenhouse Seeds) feminized