Green Tiger (BSF Seeds) Feminized

(2)

Green Tiger van BSF Seeds is een felle en formidabele soort met een indrukwekkende stamboom. Met een supersnelle groei, fantastische kracht en een goede oogst in elke omgeving, is dit een beest in zowel de kweekruimte als in je bong. Een fruitige, zoete smaak en onmiskenbare Skunk, maken haar geschikt voor iedereen die op bijzondere soorten jaagt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Green Tiger: een Zoete en Skunky Soort

BSF Seeds heeft het weer geflikt en met Green Tiger een supersterke, maar bevredigende soort ontwikkeld. Afkomstig van een uitzonderlijke stek van Early Skunk x Skunk P90, die vervolgens is gekruist met een snelbloeiende soort voor optimale snelheid, is deze plant een echte vrijbuiter. Het betreft een indica-dominante strain (80% indica, 20% sativa) met veel kenmerken om van te houden. Aan de kant, Joe Exotic, we gaan deze tijgerkoning eens van dichtbij bekijken!

Het kweken van Green Tiger is makkelijk en dankbaar werk, zowel binnen als buiten. Met een gemiddelde hoogte van 1–1,5m is dit geen overheersende plant, maar nog steeds groot genoeg om meerdere toppenlocaties te ontwikkelen. Ze heeft trouwens maar zes weken nodig voor de bloei. Echt waar, maar zes weken! Deze korte bloei maakt haar opbrengst er echter niet minder om. Integendeel, je kunt rekenen op een ruime 500–650g/m² binnen en 400–600g/plant buiten. Dat is best een goede buit, toch? Met zo'n snelle en makkelijke groeicyclus, geniet je bovendien in een oogwenk van deze toppen.

Wat betreft de toppen van Green Tiger; de smaak en het aroma zijn zoet en skunky en doen het water je in de mond lopen. Reken op een overvloed van fruitigheid en zoete tonen die doen denken aan een fruitige cocktail. Green Tiger bevat daarbij 22% THC. Daarmee ervaar je een ontspannende, maar inspirerende high die vooral geliefd is bij creatieve types. Er is met deze soort geen sprake van een couchlock of luie high.

Green Tiger (BSF Seeds) Feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders (Early Skunk × Skunk) x Skunk Pre90
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  28/Apr/2021

  Très bien
  320g avec 4 pieds dans 80x80, très rapide et très bonne

  F. P.
  21/Oct/2020

  Gute sorte
  Alle samen sind nach 1 em Tag gekeimt

  R. W.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Green Tiger (BSF Seeds) Feminized
Green Tiger (BSF Seeds) Feminized