Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized

(4)

Little Chief Collabs zit achter deze Killer Glue, een combi van twee speciale klassieke soorten. Deze soort zit barstensvol smaak en ruikt heerlijk naar een zomers boeket. Voeg dit samen met een heugelijke, zeer ontspannende high en je hebt er een nieuwe favoriete strain bij!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Little Chief Collabs - Killer Glue: Een Goedmoedige Sluipmoordenaar

Killer Glue, een razend populaire soort, heeft twee topklassiekers als ouders: AK-47 en Original Glue. Deze indica-dominante kruising bezit de beste eigenschappen van haar indrukwekkende voorgeslacht en brengt deze fantastisch samen. Als je haar voor het eerst rookt, vraag je je af waarom ze niet eerder is veredeld.

Killer Glue laat zich lekker makkelijk kweken. Dat kan binnen of buiten zijn, waarbij je dezelfde voortreffelijke eigenschappen opmerkt. Hoog wordt ze niet, dus ze neemt weinig kweekruimte in beslag en valt niet erg op. Deze veel opbrengende soort kent een bloei van 9-10 weken. Tegen de oogst is ze rijkelijk behangen met compacte toppen die druipen van de hars. Deze zien er verrukkelijk uit en zo smaken ze ook.

Na het drogen en uitharden mag je er eindelijk van genieten. Dat kan bijvoorbeeld met je vaporizer of je bouwt een ouderwetse joint. Killer Glue is daarbij bijzonder aromatisch en van alle markten thuis. Ze riekt doordringend en verfijnd, dus verwenning gegarandeerd! Liefhebbers van de smaak van zoetigheid, dennenhout en bloemetjes zouden Killer Glue zeker eens in huis moeten halen.

Met dank aan haar legendarische ouders is Killer Glue gezegend met veel THC. Ze induceert een sterke en globaal ontspannende high, geschikt voor elk moment van de dag. Houd je echter wel een beetje in, anders kun je niet meer opstaan.

Zoals je ziet, is deze geliefde soort echt de moeite waard. Ze laat zich makkelijk kweken en onderhouden, blijft klein, maar levert wel een goed oogstgewicht op. Deze strain is een goedmoedige sluipmoordenaar, perfect voor een rustig avondje in je uppie of met vrienden.

Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized Product Informatie
Merk Little Chief Collabs
Ouders AK-47 (Serious Seeds) x Original Glue aka GG4 (GG Strains)
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  06/Mar/2023

  Nice
  Excellent package of these seeds.

  E. G.
  28/Aug/2022

  Superbe collection
  Qualité prix au top

  L. D.
  07/Aug/2022

  greath
  beautifull

  B. V.
  13/Jun/2021

  WOW
  Nicht ganz billig,aber das Geld wert! Wie in der Beschreibung, ein wenig zu enthusiastisch und Couchen! Keimung 1a,100% alle selber Phenotyp!!!🥳🥳🥳 Nur zu Empfehlen für Genießer,sehr leckeres Raucharoma! Aber jeder hat seinen eigenen Geschmack, und das soll auch so sein.

  B. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized
Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized
Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized
Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized
Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized
Killer Glue (Little Chief Collabs) Feminized