Original Glue (Nirvana) Feminized

Weet je niet welke soort je moet proberen? Wat denk je van Original Glue? Deze strain trakteert je op rijke smaken en aroma's die fuseren met een sterke high. Zo geniet je van serieuze ontspanning, precies wanneer je dit nodig hebt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Original Glue: krachtige kruising met couch-locking effect

Original Glue van Nirvana is de perfecte kruising tussen Chem's Sister x Sour Dubb x Chocolate Diesel. Deze strain is zo krachtig dat ze je gegarandeerd van je sokken blaast. Bovendien bezit ze ook andere indrukwekkende kenmerken. Liefhebbers van hoogwaardige cannabis mogen deze strain niet missen.

Het kweken van Original Glue is gemakkelijk en bevredigend. Ze is perfect als je nog onbekend bent met thuiskweek, maar ook meer ervaren kwekers kunnen ermee uit de voeten. Original Glue wordt vrij groot en sterk en vraagt niet veel onderhoud. Met wat licht snoeiwerk en ondersteuning kom je een heel eind. Ze is niet veeleisend en floreert in de meeste klimaten en omgevingen. Ook bloeit ze snel en vraagt ze binnen slechts 7-9 weken om haar toppen te rijpen. Reken op een oogst van 500–600g/m². Buiten is het oogstgewicht vergelijkbaar en mag je half oktober de schaar pakken.

Na het oogsten van de vrolijke, met kristallen bedekte toppen sta je voor een lastige beslissing: Hoe ga je ervan genieten? De genen zijn prachtig afgesteld, waardoor je elke keer wanneer je je voorraadpot opent, een explosief aroma bemerkt van diesel en dennen. De smaak komt overeen met de geur, maar is verrijkt met zoete chocoladevleugen, wat bijdraagt aan het rijke profiel. Deze strain maakt absoluut indruk in je joint of vaporizer.

Het THC-percentage loopt daarbij op tot 25%. Daarom moet je deze serieus krachtige strain niet onderschatten. Reken op een snelwerkende, knock-out high die je van top tot teen ontspant. In no time heb je een couch-lock te pakken, als je dit toestaat. Daarmee is Original Glue ideaal voor aan het einde van de dag.

Original Glue (Nirvana) Feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Chem's Sister x Sour Dubb x Chocolate Diesel
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Glue (Nirvana) Feminized
Original Glue (Nirvana) Feminized