Orange Bud Auto (Nirvana) Feminized

(3)

Wil je eens een echte Californische klassieker telen? Dan moet je Orange Bud Auto van Nirvana Seeds hebben, een 50/50-hybride waarmee je geniet van gebalanceerde effecten die je stemming, creativiteit en spraakzaamheid stimuleren, terwijl je lichaam heerlijk ontspant. Bovendien is dit een eenvoudige autoflower die snel groeit. Het telen van Californische wiet was nog nooit zo makkelijk!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nirvana Seeds - Orange Bud Auto: een gebalanceerde Californische klassieker in autoflowering vorm

Wil je je wietkweek met geweldige genen uit de VS verrijken? Orange Bud Auto van Nirvana Seeds is een autoflowering 50/50-hybride die met buitengewone kweekeigenschappen en rijke geuren van sinaasappels pronkt. Daarnaast wekt ze een heerlijk gebalanceerde high op die ideaal is voor sociale gelegenheden, vroeg in de morgen of halverwege de middag als je wel wat energie, creativiteit en focus kunt gebruiken.

Dankzij haar stabiele genen en kleine formaat is Orange Bud Auto supergeschikt voor een Sea of Green-opstelling. Hiermee stimuleer je een gelijkmatig bladerdak om de blootstelling aan licht te verbeteren, wat vooral in een kleinere ruimte handig is. Orange Bud Auto zal niet veel stretchen, wat heel fijn is als je binnen kweekt. De opbrengst varieert en is afhankelijk van waar en hoe je haar kweekt, maar gemiddeld schommelt deze tussen de 500 en 550g/m². Het gehele groeiproces van zaad tot oogst neemt ongeveer zeventig dagen in beslag.

Als het oogstmoment aanbreekt, beloont Orange Bud Auto je met prachtige, heldergroene toppen. Deze zijn versierd met feloranje en roze stampers. De wiet ruikt daarbij naar citrusvruchten en doet een beetje aan verse sinaasappelschillen denken. Het effect bestaat uit een vrolijke, energieke high en lichamelijke ontspanning. Kortom, wil je binnen of buiten een gebalanceerde autoflower uit de Verenigde Staten telen? Dan is Orange Bud Auto van Nirvana Seeds een geweldige keuze!

Orange Bud Auto (Nirvana) Feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Orange Bud x Ruderalis
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  23/Aug/2023

  Hammer!
  Dies Sorte spricht für sich!

  T. K.
  16/Jun/2023

  Wow
  Wow was ein Strain. Mega Ertrag Mega Geschmack. Sehr Geiler Turn. Und alle Samen Aufgegangen.

  K. D.
  14/Feb/2023

  Frky
  Salut à tous et à tous les Ardennais tout ce que je peux dire de cette beuh ce que je n'ai jamais été déçu Dutch Passion ce site c'est pas mal non plus

  F. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Orange Bud Auto (Nirvana) Feminized
Orange Bud Auto (Nirvana) Feminized