Blog
GG4 (Zamnesia Seeds) feminized
4 min

Nieuwe Zamnesia Strain: GG4

4 min

Er kan er maar één zijn. Wij presenteren de meest monsterlijke marihuana die ooit op de markt zal verschijnen, nu verkrijgbaar in zaden: de GG#4. 25%+ THC. Het is geen fabeltje, het is een ware legende. Er is geen andere cannabis soort die zulke krachtige toppen en zulke grote hoeveelheden kan produceren. Je moet deze wiet echt meemaken.

MAAK KENNIS MET DE KRANKZINNIGE ZUS VAN GG#4

GG#4 is het indica-dominante gekruiste fenotype van de baanbrekende GG familie. In slechts 3 jaar heeft de naam GG de namen Skunk, O.G. Kush en zelfs Chemdawg in het stoner woordenboek voorbijgestreefd. Je hebt waarschijnlijk al veel gehoord over de grote hype omtrent GG#4.

In 2014 heeft GG#4 verschillende prijzen gewonnen bij de US High Times Cannabis Cup. Van de oost- tot de westkust van de VS, sleepte ze 1e prijzen in de wacht, in zowel LA als Michigan. Jammer genoeg was ze slechts een kloon variant.

Maar begin maar vast met lachen, want GG#1 is haar dikke, veel-opbrengende zus, die nu te verkrijgen is in zaden. Hetzelfde geweldige mengsel van Chems Sis, Sour Dubb en Chocolate Diesel genetica. Nu met grotere oogsten, door de compactere structuur van het #1 fenotype.

De genetica van dit monster zijn nooit eerder verkrijgbaar geweest voor de thuiskweker. GG#1 is het .50 kaliber schot dat alle andere hoogwaardige cannabis soorten in stukken schiet. Het spel is veranderd. GG#1 transformeert voorgoed je perceptie van hoogwaardige cannabis. Als je deze soort kweekt, sta je versteld van de vlammen die uit Ice kunnen komen.

GG#4 (Zamnesia Seeds) feminized

(262)
Ouders: Chem's Sister x Chocolate Diesel
Genetica: 50% Sativa/50% Indica
Bloeitijd: 8-9 weeks
THC: 26%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

GEWELDIGE KWEEK PRESTATIES

Geweldige Kweek Prestaties

Het is een understatement om te zeggen dat GG#1 een sterke en snelgroeiende soort is. Dit beest racet door de vegetatieve fase heen en produceert een overvloed aan takken in slechts een paar weken. De internode-afstand is kort en ze heeft een scala aan indica eigenschappen. Uitstrekkende takken of dunne toppen zul je niet zien.

Compacte bossige planten zoals de GG#1 doen het zowel binnen als buiten goed. Met een bloeiperiode van slechts 60 dagen en haar handige formaat, kunnen ook balkon of terras wiet kwekers een gewas oogsten in de zomer. De toppen ontwikkelen zich vlot en zwellen snel op. De harsproductie is spectaculair en aanhoudend. Ze noemen deze stash niet voor niets GG.

Een rijke dennen geur is kenmerkend voor de enige echte GG#1. Deze marihuana is zeer intens! De met lagen kleverige hars bedekte toppen bevatten een scala aan terpenen en oliën die de lucht vullen met de geur van marihuana. Carbon filters zijn een vereiste als je deze verleidelijke wiet kweekt.

Kwekers van alle niveaus, ongeacht het medium of kweeksysteem, zullen versteld staan door het weinige onderhoud dat er komt kijken bij het kweken van GG#1. Ze is absoluut geen veeleisende diva in de kweekruimte.

Het enige gevaar is dat de ijzige cola's en beestachtige toppen zo compact worden, dat schimmel in vochtige omstandigheden een bedreiging kan vormen. Dikke concentraties hars druppende en ijzige toppen zijn heel gewoon.

Als de stampers oranje/rood worden, raken ze royaal bedekt met trichomen, en tegen het einde van de bloeifase verschijnt er een sneeuwwitte deklaag. Zelfs de legendarische White Widow komt niet in de buurt van de harsproductie van GG#1. Bovendien produceert dit fenotype bovenmatige oogsten, vooral als je bij het kweken de ScrOG methode hanteert.

KNOCKOUT EFFECTEN

Knockout Effecten

In de VS laten samples van de GG#1 stelselmatig 25%+ THC zien in verschillende laboratoria in het land. Deze fenomenale kracht is zelfs onbekend terrein voor ervaren marihuana gebruikers. De sterk-kalmerende effecten van GG#1 treden meteen op en worden geleidelijk weer minder. Medisch gezien is deze soort interessant voor mensen die lijden aan slapeloosheid, die een gebrek aan eetlust hebben en voor mensen die pijn hebben.

Als wiet de 25% THC-drempel bereikt, kan je als nieuwe gebruiker overweldigd raken. Om eerlijk te zijn, kan de GG#1 zelfs King Kong aan de bank doen kluisteren, als er gigantische banken bestonden op Skull Island. Alleen cannabis liefhebbers die een hoge tolerantie hebben ontwikkeld, kunnen deze wiet aan, nog maar net.

Voor de dappere beginners die het wel aandurven met waarschijnlijk de sterkste dope op de markt; wees voorzichtig en neem niet teveel. Je hebt echt niet meer dan een paar trekjes nodig van een joint om je naar Droomland te laten voeren. Het is het meest aangenaam in de avond. Je voelt je zo licht als een veertje en helemaal ontspannen als je zachtjes in slaap valt.

Dag trippers, zorg ervoor dat je agenda leeg is als je een sessie wilt doen met de GG#1. Munchies is het enige wat de rest van de dag op je agenda staat. Zowel medicinale als recreatieve gebruikers beweren een onweerstaanbaar verlangen te hebben naar fastfood na het consumeren van GG#1.

VERSCHILLEN TUSSEN GG#1 EN #4

Verschillen Tussen GG#1 En #4

Zoals hierboven genoemd, heeft GG#4, die bliksemsnel en bij toeval uit onbekende mysterieuze wiet is voortgekomen, in slechts 3 jaar de meest monsterlijke soort voor stoners opgeleverd, wat ongekend is in de cannabis cultuur. GG#4 is zo populair geworden en er wordt wereldwijd zoveel naar gevraagd, dat ze net als alle andere klonen nooit iedereen tevreden kan houden. De mensen hebben zaden nodig.

De introductie van de GG#1 in zaadvorm zorgt ervoor dat deze wiet niet verdwijnt en dat deze in de cannabis kringen blijft voortleven. Beter gezegd, dit is de Koninginnen cannabis soort die haar weg aan het vinden is naar de top.

Vergeleken met de meer sativa-achtige GG#4, is het fenotype #1 veelzijdiger en gemakkelijker om te kweken. GG#4 doet het goed bij het hanteren van LST- en ScrOG-methoden, maar zonder haar te snoeien of te trainen, kan ze lastig zijn om te onderhouden, en is ze daardoor beter geschikt voor ervaren kwekers.

GG#1 brengt het meeste op van de GG fenotypen, zoals tot nu toe bekend is, en is ook het meeste Indica van alle gekruiste fenotypen. Hierdoor is de high van de #1 lichamelijk iets krachtiger dan bij de #4. Een langdurig bankhangend effect tegenover een cerebrale buzz die wordt gevolgd door een lichamelijk effect.

Daarnaast is de aardse dennen geur meer aanwezig bij #1 dan bij #4. Niet zo zoet, maar juist een beetje zuur. Van nature voelen beide fenotypen super kleverig aan, zoals dat ook hoort te zijn bij de GG. Verder zijn de Glorilla Glue #1 toppen iets compacter en robuuster qua uiterlijk dan die van de #4.

WAAROM GG#1?

GG#4 is net een spaceshuttle, het beste middel voor een kleine groep getrainde professionals om sky-high te gaan. Terwijl GG#1 binnen 5 jaar de Virgin Galactic is, en het gewone volk mee de ruimte in neemt.

Als je nog niet kwijlend tegen jezelf zegt "ze is van mij, oh ja, oh ja", zou je dat toch echt moeten doen. Iedere kweker wil beestachtige wiet kweken en deze soort is zo beestachtig als maar kan. GG#1 is die unieke, zeldzame combinatie van productiviteit en kracht waar je altijd al naar op zoek was.

30% THC-levels liggen binnen handbereik met een pakket GG#1 zaden. Kun je je de cannabis concentraten voorstellen die je uit deze marihuana kunt halen? Als je dacht dat we je niet higher konden krijgen, dan heb je het mis. De GG#1 is jouw enkele reis naar het stoner paradijs. Kweek deze zaden en vlieg met ons mee.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Seedshop Strain Review
Zoeken in categorieën
of
Zoeken