RAW Magnetische Storage Jar

(4)

Een degelijke voorraadpot kiezen kan lastig zijn. Zo moet je soms opbergruimte opofferen voor draagbaarheid en andere eigenschappen. Gelukkig is dat niet het geval met de Magnetische Voorraadpot van RAW. RAW, bekend van zijn hoogwaardige vloeipapier en rookaccessoires, heeft een discrete en functionele voorraadpot ontworpen die je voor concentraten, kruiden en resins kunt gebruiken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

RAW - Magnetische Storage Jar: de onopvallende container voor je stash

Een goede storage jar is voor de cannabis-fanaat onmisbaar en een van de belangrijkste accessoires om te hebben. Zet die oude weckpot dus maar neer, gooi dat geïmproviseerde bewaarbakje maar weg en check nu de RAW Magnetische Storage Jar.

Het team van RAW, bekend van zijn vloeipapier en rookaccessoires, heeft de Magnetische Voorraadpot van plantaardige grondstoffen gemaakt. Degenen met bezwaren tegen synthetisch plastic kunnen dus gerust zijn dat ze hun steentje bijdragen aan het milieu.

Met een diameter van zo'n 7,6cm en een diepte van ongeveer 2,5cm is deze voorraadpot ruim genoeg voor je kruiden, concentraten of resins. Je kunt de inhoud er bovendien eenvoudig weer uit halen. De pot bevat daarnaast een siliconen inlegstuk dat je kunt verwijderen voor een grondige reiniging. Dat niet alleen, want er zit ook een magneet in de bodem. Zo blijft hij veilig op elke metalen rolling tray staan en kun je zonder zorgen draaien en grinden.

Voor blowers is discretie vaak een zwaarwegende eigenschap. Gelukkig heeft de Magnetische Voorraadpot een bescheiden uiterlijk (met enkel het RAW-logo op het deksel) en formaat, waarmee hij moeiteloos in je zak of tas past en je hem overal mee naartoe kunt nemen.

RAW Magnetische Storage Jar Product Informatie
Type Potten
Te gebruiken voor Extracten

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  01/Nov/2023

  Good product
  Functional, confortable and capable of quantity, a very good option with good interior material.

  D. P.
  06/Jun/2023

  che bell'oggetto
  Bellissimo e pratico.

  C. T.
  23/Jun/2021

  Magnetisch stash doosje
  Goed luchtdicht. Alleen jammer dat het net iets te hoog is om op/in een RAW rolling tray te staan met de magnetische deksel er op.

  O. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
RAW Magnetische Storage Jar
RAW Magnetische Storage Jar