Zkit Kandy Dream Edition (Kannabia) Feminized

(1)

Als je dol bent op soorten met fruitige en zoete smaken, dan is Zkit Kandy Dream Edition wellicht iets voor jou. Een fijne mix van indica-dominante genen levert de basis voor een soort die zowel toegankelijk als bevredigend is, dankzij haar robuuste en betrouwbare groei. Met haar hoge THC-gehalte dat een rustgevend effect heeft op lichaam en geest, mag je deze strain niet missen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kannabia - Zkit Kandy Dream Edition: geweldige aroma's en smaken

Het team van Kannabia presenteert iets heel bijzonders: Zkit Kandy  Dream Edition. Deze indica-dominante feminized soort stamt af van een krachtige kruising van Zkittlez en Somango. Dit is de strain van je dromen, die heerlijke smaken en aroma's, geweldige opbrengsten en een gemakkelijke kweek biedt, ongeacht je kennis of ervaring.

Of je nu liever binnen of buiten kweekt, Zkit Kandy Dream Edition is robuust en geschikt voor de meeste omgevingen. Al met een beetje verzorging en snoeiwerk kun je haar prima in vorm houden en zorg je ervoor dat ze goed blijft groeien. Met een relatief korte bloeifase is ze in een mum van tijd klaar voor de oogst. De planten doen er binnen 52-60 dagen over en leveren dan 500–550g/m² op. Buiten zijn ze in oktober klaar voor de oogst en produceren ze ongeveer 550g/plant.

Al met al is ze een middelgrote soort die hoogtes van ongeveer 150cm bereikt. In de meest kweekruimtes is ze dus niet overheersend. Ze is een harde werker die veel toppen produceert en zeer goed bestand is tegen ongedierte.

Maar Zkit Kandy Dream Edition komt pas echt tot haar recht, wanneer haar aromatische toppen gedroogd en gecured zijn. Zodra je de voorraadpot opent, vult de ruimte zich met zoete en fruitige aroma's. Dit verleidelijke aroma moet je gewoonweg wel proeven. Of je haar nu rookt of vapet, ze geeft een fruitige en rijke smaak, met een sprankelend vleugje citrus.

Dit is een indica-dominante soort, iets wat haar high alleen maar bevestigt. De plant biedt een verzachtende, weldadige high die het lichaam volledig ontspant en een gelukzalig gevoel geeft. Perfect voor na een lange dag. Als je op zoek bent naar pure ontspanning, dan zit je helemaal goed met Zkit Kandy Dream Edition.

Zkit Kandy Dream Edition (Kannabia) Feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Zkittlez x Somango
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 18%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 500-550 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zkit Kandy Dream Edition (Kannabia) Feminized
Zkit Kandy Dream Edition (Kannabia) Feminized