Runtz XL Auto (Sweet Seeds) Feminized

(2)

Aan veel soorten wiet worden geweldige eigenschappen toegeschreven, maar de zaadjes presteren niet altijd zoals het hoort. Met Runtz XL Auto hoef je daarvoor niet bang te zijn. Deze krachtige soort doet het onder vrijwel alle omstandigheden goed, groeit snel en levert veel smakelijke en krachtige toppen op.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Runtz XL Auto: productieve en bliksemsnelle wiet

Runtz XL Auto blinkt uit als het erop aankomt. Ze is ontstaan uit de kruising tussen Runtz en Sweet Gelato Auto en door het team van Sweet Seeds ontwikkeld. Ze hebben haar genen zodanig afgestemd dat er een goed presterende hybride is ontstaan die smakelijke en krachtige toppen oplevert.

Runtz XL Auto is makkelijk in het onderhoud en wordt ongeveer 60–120cm groot. Bovendien zorgt ze zo ongeveer voor zichzelf. Al met een beetje liefde en aandacht tijdens de superkorte levenscyclus van acht weken presteert ze optimaal. Voor een autoflower is deze soort een relatief bossige plant, dus snoeien is essentieel om haar bladerdak onder controle te houden. Runtz XL Auto is perfect voor beginners, maar ook voor ervaren kwekers en geschikt voor binnen en buiten. Je moet er alleen voor zorgen dat ze genoeg ruimte heeft, dan kan er niet veel misgaan.

Als je haar onder ideale omstandigheden kweekt, kun je binnen op een behoorlijke oogst van ongeveer 400–550g/m² rekenen. Buiten is de opbrengst vergelijkbaar en kun je zo'n 50–175g/plant verwachten.

Als je de toppen hebt geoogst, gedroogd en uitgehard, komt Runtz XL Auto helemaal tot haar recht. Haar smaak is heerlijk verrassend en die moet je gewoon proeven. Reken daarbij op intense zoete en fruitige noten. Of je haar nu rookt op vapet, haar smaak valt absoluut op.

Maar ook haar high is opvallend! Ze is een echte hybride met een ongeveer evenredige verhouding tussen sativa en indica en een gezonde hoeveelheid THC (17–25%). Dat leidt tot een sterke, maar beheersbare high die verzachtend en tegelijkertijd euforisch is — perfect voor bijna elke gelegenheid!

Runtz XL Auto (Sweet Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Runtz x Sweet Gelato Auto
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 25%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 90cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  08/Nov/2022

  Parfait
  Tres bonne variété, très vigoureuse, bonne production. Un peu sensible au botrytis.

  A. D.
  01/Jun/2022

  Super!
  Toll, alle gekeimt und entwickeln sich prächtig !

  D. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Runtz XL Auto (Sweet Seeds) Feminized
Runtz XL Auto (Sweet Seeds) Feminized