Grote Houten Tray (Marley Natural)

(1)

Het is best lastig om een rolling tray te vinden die aan al je eisen voldoet. Het enorme aanbod maakt het lastig om te kiezen. Maar Marley Natural maakt je keus een stuk makkelijker met deze Grote Houten Tray. Deze draagbare tray ziet er fantastisch uit, is van hoogwaardig materiaal gemaakt en perfect voor het malen en rollen van je favoriete wiet.

€ 70,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural - Grote Houten Tray: premium kwaliteit voor al je rooksessies

Waarom zou je kiezen voor inferieure rookaccessoires als er zoveel moois verkrijgbaar is? Je kunt natuurlijk een gewone tray of vlak oppervlak gebruiken om je favoriete wiet te rollen, maar daarmee doe je je cannabis en jezelf tekort, evenals het rookritueel. Zie daar de Grote Houten Tray van Marley Natural. Deze hoogwaardige tray is veelzijdig en heeft speciale kwaliteiten, anders dan veel andere trays.

De tray is gemaakt van zwart walnoothout en afgewerkt met teakolie. Deze prachtige tray is daarmee een lust voor het oog, waar je hem ook neerzet. Dankzij het robuuste en stevige oppervlak is hij ook perfect voor het daadwerkelijke doel; malen en rollen. De zijkanten zijn bovendien wat hoger, zodat je wiet er niet vanaf kan vallen.

De tray meet 1,9 × 30,5 × 17,8cm, zodat je ruimte genoeg hebt om te rollen. Zet de tray gerust op schoot of op een tafeltje, zonder bang te zijn dat hij omkiepert. De tray neemt niet veel ruimte in beslag en je kunt hem makkelijk opbergen als je hem niet gebruikt.

De Grote Houten Tray heeft ook een houten schraper, die is bevestigd met een ingebouwde magneet. Daarmee verzamel je heel makkelijk de restjes van je gemalen wiet. Een van de hoeken heeft bovendien een speciale contour, zodat je supersimpel je vape of vloeipapier kunt vullen.

Er zijn trays waarbij de kwaliteit wordt overschaduwd door overbodige functies en premium looks. Maar met de Grote Houten Tray van Marley Natural krijg je precies wat je ziet, en nog zoveel meer. Investeer in een rookaccessoire dat altijd voor je klaarstaat als je zin hebt in een rooksessie. En, last but not least, de tray is van duurzaam materiaal gemaakt en gaat dus superlang mee.

Grote Houten Tray (Marley Natural) Product Informatie
Hoogte 2cm
Material Hout
Grootte Medium
Lengte 30cm
Breedte 18cm
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    04/Jan/2023

    Mega Unterlage
    Bin sehr zufrieden damit... TOP Qualität!

    K. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Grote Houten Tray (Marley Natural)
Grote Houten Tray (Marley Natural)
Grote Houten Tray (Marley Natural)
Grote Houten Tray (Marley Natural)
Je bezoekt onze Nederlandse website.