Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural)

(2)

De Smoked Glass Waterpijp is perfect voor elke gelegenheid en bedoeld om een fantastische rookervaring te leveren. Bereid je voor op koelere en zachtere trekken, waarmee je echt het beste uit je favoriete soorten haalt. Deze stevige waterpijp staat overal in het middelpunt van de belangstelling, waar je hem ook zet.

€ 140,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural - Smoked Glass Waterpijp: zachtere en koelere trekken van deze smoky pijp

Het team van Marley Natural is beroemd vanwege hun hoogwaardige pijpjes en accessoires. Nu hebben ze werkelijk een uitstekend toestel ontwikkeld met de Smoked Glass Waterpijp. Werp een blik op dit apparaat en je staat alleen van het vakmanschap al versteld.

Deze waterpijp is gemaakt van slijtvast en robuust handgeblazen borosilicaatglas. Met het smoky uiterlijk en gouden logo van Marley Natural is dit apparaat een blikvanger in elke ruimte. Hiermee breng je een vleugje klasse naar elke stonersessie.

Hij ziet er niet alleen gaaf uit, maar functioneert ook precies zoals het hoort. Met een hoogte van slechts 38cm en een dikke, brede voet valt hij bovendien niet snel om.

Dankzij de verwijderbare, schuine bowl (met genoeg ruimte om je kruid in te stoppen) is de Smoked Glass Waterpijp makkelijk te gebruiken. Maal eerst je kruid en stop het in de bowl. Nu vul je het compartiment met water en je kunt van start. Steek de bowl aan en aanschouw hoe de rook het compartiment vult. Het enige dat je nog hoeft te doen, is een trekje nemen via het mondstuk. Vervolgens geniet je van zijdezachte, koele trekken. De nuances van je favoriete soorten schitteren in volle glorie.

Het onderhoud van de Smoked Glass Waterpijp is een makkie. Een simpele schoonmaakbeurt na elk gebruik, is essentieel om hem fris en volledig functioneel te houden. Veeg hem gewoon even schoon. Voor een meer grondige reiniging, kun je de onderdelen van de bong verwijderen en onderdompelen in een mengsel van isopropylalcohol en warm water. Na het schoonmaken, moet je de waterpijp goed laten drogen. Zo is je apparaat altijd klaar voor de volgende sessie.

Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural) Product Informatie
'Bowl' afneembaar Ja
Hoogte 31cm
Materiaal Glas
Aanbevolen formaat screen 10mm
Bong aansluiting 18 vrouwelijk
Bowl maat 14 mannelijk
Downstem aansluiting 14 vrouwelijk
Lengte downstem 140mm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    21/Feb/2022

    smooth bong!
    Marley Naturals non manca un colpo e questa pipa ad acqua è l’ennesima conferma. Ottima struttura, dimensioni “ideali” (per me) e vetro resistente ben lavorato danno a questo bong le caratteristiche che mi fanno considerare questo oggetto degno delle 5 stelle, consigliato!

    B. C.
    08/Jul/2021

    Schöne Bong, aber teuer
    Die Bong ist sehr schön und stabil. Unauffälliges Design, könnte im Regal auch eine Vase sein, das schützt vor neugierigen Fragen. Sie ist im Vergleich definitiv hochpreisig. Ich habe sie noch mit einem Aktivkohlefilter und einem Vorkühler ausgestattet. Für meinen Geschmack könnte der Hals der Bong länger sein. Im Text ist sie mit 38cm beschrieben, sie ist aber nur 31 cm hoch. 38 cm hätten ihr sicher gut getan. Der Weg des Rauchs ist nur kurz. Deshalb sind Filter und Vorkühler vorteilhaft. Alles in allem ein schönes Produkt, würde das nächste Mal aber in eine höhere Bong investieren.

    V. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural)
Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural)
Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural)
Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural)
Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural)
Smoked Glass Waterpijp (Marley Natural)
Je bezoekt onze Nederlandse website.