Chocolate Sherbet (Growers Choice) Feminized

(1)

Chocolate Sherbet brengt die old school smaken van hasj naar de 21ste eeuw. Bovendien trakteert ze je ook op een flinke opbrengst, geweldige kracht en een vernieuwde smaak. Deze soort bevat daarbij 70% sativa-genen en produceert tot wel 25% THC, wat leidt tot een opwekkende cerebrale high die ideaal voor overdag is. Klinkt goed, toch? En met wat voorzichtige training, oogst je tot wel 650g/m²!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Growers Choice - Chocolate Sherbet: lekkernij met 70% sativagenen

Chocolate Sherbet is een combinatie van oude en nieuwe sensaties. Bovendien is deze wietplant erg vergevingsgezind en draait ze haar blaadjes niet om voor een beetje stress, hitte en overbemesting. Het THC-gehalte schommelt tussen de 21 en 25%. In combinatie met de 70% sativa-genen, ervaar je hiermee een stimulerende, cerebrale high. Verrassend genoeg, doet de smaak denken aan die old school, Marokkaanse hasjiesj, waardoor je van een comfortabele rookervaring geniet. Dit komt door de genen van Chocolope. Sunset Sherbet vult de heerlijke geur van hasj met verrukkelijke, romige aroma's aan.

Vanwege de sativagenen kan deze plant behoorlijk stretchen. Je moet dus wel wat training inzetten als je het formaat wilt beheersen. Binnen kun je rekenen op een hoogte van ongeveer 90-130cm. Buiten schiet ze echt de lucht in, tot wel 240cm hoog. Deze boomachtige plant valt daarmee best wel op, dus houd een beetje rekening met je buren! De opbrengst is behoorlijk goed, zeker voor een sativa-dominante soort. 650g/m² is geen slechte prestatie en deze wietplant kan dan ook prima met andere productieve soorten wedijveren. Ze vraagt wel tien weken om de bloei te voltooien, maar dat loont absoluut de moeite. Buiten valt het oogstmoment aan het begin van oktober. Vanwege de veerkrachtige eigenschappen is ze bovendien goed bestand tegen schimmel, waardoor ze voor vrijwel elk klimaat geschikt is.

Chocolate Sherbet (Growers Choice) Feminized Product Informatie
Merk Growers Choice
Ouders Chocolope x Sunset Sherbet
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 23%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 240cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  05/Apr/2023

  Wunderschöne Pflanze
  Mit FIM super zu bearbeiten und in der Blüte entsteht ein regelrechtes Meer von mit Harz bedeckten Blütenständen. Rauchbericht folgt.

  M. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chocolate Sherbet (Growers Choice) Feminized
Chocolate Sherbet (Growers Choice) Feminized