Rainbow Runtz (Growers Choice) Feminized

(2)

Wat je aan het eind van deze Rainbow vind? Geweldige toppen natuurlijk! Rainbow Runtz is een ongelooflijke hybride die je trakteert op verbluffende, zoete smaken en een enorme hoeveelheid THC. Dit is een prachtig voorbeeld van een modern hoogstandje in de wereld van de cannabis breeding. Grower's Choice levert wederom geweldig werk af en de zaden scoor je nu bij Zamnesia!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Grower's Choice - Rainbow Runtz: opnieuw een perfecte Runtz

Grower's Choice is verantwoordelijk voor de creatie van deze geweldige Runtz-kruising. Eerst ontwikkelden ze Rainbow Candy door Zkittlez te kruisen met Dos Si Dos, en de resulterende soort met Zkittlez terug te kruisen. Vervolgens kruisten ze Rainbow Candy met Gelato 41. Het resultaat: Rainbow Runtz. Al deze soorten zijn grote namen en daarom is het geen verrassing dat Rainbow Runtz ook een waar meesterwerk is. Het THC-gehalte is het bewijs: 25-30%. Zelfs de meest doorgewinterde stoners moeten het met deze wiet dan ook rustig aan doen. En dankzij de perfecte balans van sativa/indica (50/50) mag je je verheugen op een gebalanceerde, langdurige high die van een cerebrale buzz overgaat in lichamelijke gelukzaligheid.

Gezien haar genen weet je al dat de smaak heerlijk is, vooral als je een zoetekauw bent. Een levendige mix van snoep, fruit en ijs maakt de sensatie verrukkelijk en bijna overweldigend. Maar gelukkig overdrijft ze niet. Reken op een regenboog aan smaken die werkelijk goddelijk is voor mensen die dol zijn op een rijk palet. Dit is echter niet alleen van toepassing op de smaken, want je krijgt ook kleurrijke toppen! De rijpe wiettoppen zien er soms roze en violet uit. Kortom, deze plant is een genot voor al je zintuigen.

Daarnaast laat Rainbow Runtz zich ook gemakkelijk kweken. Binnen bereikt ze daarbij een hoogte van ongeveer 80-120cm. Buiten kan ze echter veel groter worden; laat haar d'r gang gaan en ze wordt wel 220cm hoog. Vanwege de genetische opmaak is ze bovendien in zowel warme als koude klimaten te kweken. Dit betekent dat veel buitenkwekers met deze wietplant uit de voeten kunnen. Zorg wel dat het niet te koud wordt, want ze is pas begin oktober oogstrijp. Binnen voltooit ze de bloei in ongeveer tien weken. Als je de spectaculaire, zoet geurende toppen eenmaal hebt geoogst, sta je versteld van je prestaties. De pot met goud bestaat soms namelijk uit wel 650g/m² aan wiet, en dat van verbluffende kwaliteit!

Rainbow Runtz (Growers Choice) Feminized Product Informatie
Merk Growers Choice
Ouders Rainbow Candy x Gelato 41
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 28%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  06/Sep/2021

  Un arcobaleno di sapori
  Forte e saporita una vera sorpresa

  L. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rainbow Runtz (Growers Choice) Feminized
Rainbow Runtz (Growers Choice) Feminized