Silvergrape Sherbet (Growers Choice) Feminized

(2)

Een briljante mix van soorten kan alleen maar tot een bijzonder en uniek terpenenprofiel leiden. Een smaak als deze vind je dan ook nergens anders. Combineer dit heuglijke feit met 25% THC, plus een rijkelijke oogst, en je weet dat je een ware ster te pakken hebt!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Growers Choice - Silvergrape Sherbet: gul en verrukkelijk

Silvergrape Sherbet is een unieke soort van Growers Choice en het resultaat van zorgvuldig kruisen, selecteren en opnieuw kruisen. Allereerst combineerden ze de oer-Hollandse Super Silver Haze met Grape Ape. De daaropvolgende epische soort was op zichzelf al een ware smaaksensatie. Toch was dat nog niet genoeg, dus kruisten ze een kloon hiervan met een mannelijke Sherbet. Hieruit werd het allerbeste fenotype geselecteerd en het resultaat was Silvergrape Sherbet. Al dit harde werk kan maar één ding betekenen: ongelooflijke smaken!

Maar deze wietplant heeft niet alleen een bijzondere smaak. Onder de juiste omstandigheden behaal je binnen namelijk ook een oogst van wel 750g/m². Deze gigantische berg aan toppen stelt zelfs de hebberigste kwekers tevreden. Lang niet elke plant is zo gul, en de verrukkelijke sensaties maken het alleen nog maar beter! Binnen duurt de bloei ongeveer negen weken, terwijl je buiten in oktober kunt oogsten. Bovendien kan deze veerkrachtige plant met gemak tegen koud weer.

Na het drogen en uitharden van je toppen, komt de heerlijke geur je al tegemoet. Dankzij de fruitige mix van bessen, aangevuld door vleugjes Haze en Gelato, geniet je van een rijke, sensationele smaak. En dat niet alleen, want het THC-gehalte van Silvergrape Sherbet loopt ook op tot maar liefst 25%. Reken dus op een sterk effect, dat zelfs de meest doorgewinterde stoner een couch-lock bezorgt. De genetische opmaak is daarbij 70% indica en 30% sativa, waardoor de effecten vooral uit lichamelijke ontspanning bestaan. Toch ervaar je ook euforie, wat de ervaring net even wat interessanter maakt en voorkomt dat de geest helemaal afdwaalt.

Silvergrape Sherbet (Growers Choice) Feminized Product Informatie
Merk Growers Choice
Ouders Grape Ape x Silverhaze x Sunset Sherbet
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 210cm
Opbrengst Indoor 700-750 gr/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  30/Nov/2022

  Hammer Sorte
  Hatte diese Sorte zum ersten Mal. Keimrate 100% Schnelles Wachstum Hoher Ertrag ca. 375g aus 5 Pflanzen auf ca. 0,8m² ohne LST oder HST in 11L Töpfen. Extreme Harz Produktion, Geruch und Geschmack ein Erlebnis. Kann ich uneingeschränkt weiterempfehlen.

  J. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Silvergrape Sherbet (Growers Choice) Feminized
Silvergrape Sherbet (Growers Choice) Feminized