Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds)

(24)

Nog nooit is zelf wiet kweken zo populair geweest. Je kunt je planten daarbij natuurlijk hun gang laten gaan, maar je kunt ook een positieve bijdrage aan hun groei leveren! Eén manier om dat te doen, is door LST toe te passen. Met deze plantenclips zorg je voor een maximale oogst, benut je de ruimte optimaal en zijn je planten beter bestand tegen schimmels.

3,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (24)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - Plantenclips voor LST: de stressvrije LST-oplossing voor je planten

Low stress training, ofwel LST, is een methode om je planten onder controle te houden om zo de opbrengst, het uiterlijk en de gezondheid van je wietplanten te verbeteren. Het lijkt misschien ingewikkeld op het eerste gezicht, maar er zijn veel middelen om je daarbij te helpen, zodat je als kweker wat zelfverzekerder aan de slag kunt. Neem bijvoorbeeld deze plantenclips voor LST van Royal Queen Seeds. Deze handige clips zijn onmisbaar bij LST en supercroppen!

De clips hebben dan wel een eenvoudig ontwerp, maar zijn ontzettend handig bij het trainen en in bedwang houden van je planten. Ze zijn namelijk zacht en buigzaam en houden de takken voorzichtig op hun plek, zodat je wietplanten er niet beschadigd door raken. Verkrijgbaar in verpakkingen van 25 stuks, dus je kunt er even mee vooruit! Of het nu gaat om regulars, autoflowers of om feminized planten, met deze clips krijg je elke plant in de gewenste vorm.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je planten hun gang te laten gaan en je er niet mee te bemoeien, maar veel mensen kiezen voor LST om hun wietplanten gezonder en productiever te laten groeien. Door namelijk de takken te buigen en vast te zetten, houd je de groei consistent en kan er meer licht bij alle toppen komen. En dat zorgt uiteindelijk voor gezondere en grotere wiettoppen!

Bovendien zorg je met de plantenclips voor LST ook voor meer luchtstroom. Dat is met name handig bij bossige wietsoorten die wel wat extra verse lucht kunnen gebruiken. Met een verbeterde luchtstroom loop je bovendien minder risico op schimmel tijdens de cruciale bloeifase.

Als je deze clips eenmaal hebt ontdekt, kun je je amper nog voorstellen hoe je het ooit zonder hebt gered. Natuurlijk zijn er ook kwekers die voor bindtouw of rubberen bandjes kiezen, maar daarmee heb je minder controle over de groei. Bovendien kun je hiermee je planten beschadigen.

Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds) Product Informatie
Aantal stuks per eenheid 25

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (24)
  (24)
  31/Jan/2023

  Wow
  The use of these has probably given me 3 times more weed then before!

  10/Jan/2023

  Top
  Top

  05/Jan/2023

  Empfehlenswert
  Bin sehr zufrieden... Macht was es soll :)

  14/Sep/2022

  Excellent product
  Great invention, fair price. Easy

  29/Aug/2022

  Preis Leistung Top
  Dumm nur das ich die nicht brauche

  03/Aug/2022

  Coole LST Clips
  Die Clips sind eine nette Hilfe für LST. Kann man weiter empfehlen.

  20/Jul/2022

  Goede keus
  Prima clips, werken zoals beloofd

  10/Jun/2022

  Great clips
  Really handy and easy. Just be careful not to cut the stem

  23/May/2022

  Clip parfait pour palisser.
  Clip assez souple et assez large pour les pauser sur vos plantes préférées. Pratique et simple, mon palissage est en bonne voix.

  27/Mar/2022

  Gadget
  Pourquoi pas pour de petites tiges que l'on ne voudrait pas voir grossir... Dès que la branche que l'on veut tordre est un peu grosse, l'écorce s'abîme si on ne la casse pas carrément . Pour des plantes que l'on veut garder très petites pourquoi pas, mais j'ai été franchement déçue.. NM

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds)
Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds)