Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds)

(16)

Nog nooit is zelf wiet kweken zo populair geweest. Je kunt je planten daarbij natuurlijk hun gang laten gaan, maar je kunt ook een positieve bijdrage aan hun groei leveren! Eén manier om dat te doen, is door LST toe te passen. Met deze plantenclips zorg je voor een maximale oogst, benut je de ruimte optimaal en zijn je planten beter bestand tegen schimmels.

3,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (16)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - Plantenclips voor LST: de stressvrije LST-oplossing voor je planten

Low stress training, ofwel LST, is een methode om je planten onder controle te houden om zo de opbrengst, het uiterlijk en de gezondheid van je wietplanten te verbeteren. Het lijkt misschien ingewikkeld op het eerste gezicht, maar er zijn veel middelen om je daarbij te helpen, zodat je als kweker wat zelfverzekerder aan de slag kunt. Neem bijvoorbeeld deze plantenclips voor LST van Royal Queen Seeds. Deze handige clips zijn onmisbaar bij LST en supercroppen!

De clips hebben dan wel een eenvoudig ontwerp, maar zijn ontzettend handig bij het trainen en in bedwang houden van je planten. Ze zijn namelijk zacht en buigzaam en houden de takken voorzichtig op hun plek, zodat je wietplanten er niet beschadigd door raken. Verkrijgbaar in verpakkingen van 25 stuks, dus je kunt er even mee vooruit! Of het nu gaat om regulars, autoflowers of om feminized planten, met deze clips krijg je elke plant in de gewenste vorm.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je planten hun gang te laten gaan en je er niet mee te bemoeien, maar veel mensen kiezen voor LST om hun wietplanten gezonder en productiever te laten groeien. Door namelijk de takken te buigen en vast te zetten, houd je de groei consistent en kan er meer licht bij alle toppen komen. En dat zorgt uiteindelijk voor gezondere en grotere wiettoppen!

Bovendien zorg je met de plantenclips voor LST ook voor meer luchtstroom. Dat is met name handig bij bossige wietsoorten die wel wat extra verse lucht kunnen gebruiken. Met een verbeterde luchtstroom loop je bovendien minder risico op schimmel tijdens de cruciale bloeifase.

Als je deze clips eenmaal hebt ontdekt, kun je je amper nog voorstellen hoe je het ooit zonder hebt gered. Natuurlijk zijn er ook kwekers die voor bindtouw of rubberen bandjes kiezen, maar daarmee heb je minder controle over de groei. Bovendien kun je hiermee je planten beschadigen.

Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds) Product Informatie
Aantal stuks per eenheid 25

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (16)
  (16)
  27/Mar/2022

  Gadget
  Pourquoi pas pour de petites tiges que l'on ne voudrait pas voir grossir... Dès que la branche que l'on veut tordre est un peu grosse, l'écorce s'abîme si on ne la casse pas carrément . Pour des plantes que l'on veut garder très petites pourquoi pas, mais j'ai été franchement déçue.. NM

  25/Feb/2022

  Top
  Gute Pflanzenclips, schnelle und einfache Handhabung.

  18/Feb/2022

  sehr coole dinger
  super coole idee

  10/Feb/2022

  Werkt redelijk maar kort van duur…
  De takken groeien snel weer verticaal

  07/Feb/2022

  Sind OK für Äste die nicht zu dick sind
  Hab sie an verschiedenen Trieben probiert. OK an Seitentrieben, an dickeren find ich sie durch die recht Scharfen Kanten und die Unbiegsamkeit nicht optimal.

  23/Jan/2022

  Good product!
  Very easy to use, great for LST technique. Nice wide clips, perfect for denser branches.

  18/Jan/2022

  Sehr gut
  Wenn man früh anfängt die Pflanzen zu trainieren sind diese Clips

  29/Dec/2021

  Nützlich
  Funktionieren

  08/Dec/2021

  Beauty
  Good

  29/Nov/2021

  Pas mal
  Pratique mais un peu grand, il faut que la branche soit assez grande et épaisse pour qu’elle y reste

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds)
Plantenclips Voor LST (Royal Queen Seeds)