Reishi Mushroom Tinctuur (Mushinto)

(4)

Het gebruik van de Reishi paddenstoel gaat duizenden jaren terug. Het staat bekend om de mogelijke verzachtende en rustgevende eigenschappen, dus het is niet gek dat het zo'n prominente plaats heeft in onze hectische, moderne tijd. Met deze snelle en gebruiksvriendelijke tinctuur is het gemakkelijk te ervaren wat de Reishi mushroom te bieden heeft. Talloze toepassingen, dus ideaal voor onderweg.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mushinto - Reishi Mushroom Tinctuur: op elk moment verzachtende sensaties

De Reishi paddenstoel wordt ook wel de 'koning van de paddenstoelen' en de 'paddenstoel van onsterfelijkheid' genoemd. Deze paddenstoel heeft zeker zijn sporen verdiend sinds het vroege gebruik in de traditionele Japanse en Chinese geneeskunde. We kunnen je helaas geen onsterfelijkheid beloven, maar het is nu gemakkelijker dan ooit om de mogelijk rustgevende effecten van deze paddenstoel te ervaren. De Reishi Tinctuur van Mushinto kun je namelijk altijd en overal consumeren.

Tincturen van Mushinto zijn verkrijgbaar in een handig flesje met een inhoud van 30ml. Ze worden in Nederland geproduceerd met behulp van toonaangevende full-spectrum extractieprocessen. Zo ontvang je als gebruiker extracten van de hoogste kwaliteit. Deze extracten worden gecombineerd met een alcoholhoudende vloeistof (20%) en verder verrijkt met extra vitamine C. Er zitten geen andere ongewenste stoffen of additieven in. Het gebruik van een tinctuur is een van de beste methoden om te ervaren wat de Reishi paddenstoel te bieden heeft.

Het gebruik van Mushinto Reishi Tinctuur kost geen enkele moeite. Dat is te danken aan de handige, meegeleverde pipet. Je hoeft slechts enkele druppels onder de tong te druppelen en even te wachten voordat je ze doorslikt. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos met deze tincturen. Je kunt ze bijvoorbeeld eenvoudig toevoegen aan je favoriete gerechten, een smoothie of je kopje koffie in de morgen. De aanbevolen dosering bedraagt 3 maal daags maximaal 10 druppels en er zijn talloze manieren om het mogelijke effect van de Reishi paddenstoel te ervaren. Het flesje heeft een inhoud van 30ml, wat neerkomt op 750 druppels. Je kunt er dus een lange tijd van genieten.

Houd je tincturen vers en gebruiksklaar en bewaar ze op een koele, donkere, droge plaats. Als je tincturen bewaart in een hete of ijskoude omgeving, komt dat de sterkte en effectiviteit niet ten goede. In de best mogelijke omstandigheden is de houdbaarheid van Mushinto Reishi Tincturen zeker een jaar.

Let op: je wordt niet high van paddenstoelentincturen want ze zijn gemaakt van niet-psychoactieve paddenstoelen.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  31/Oct/2023

  machen Spaß!
  sehr entspannen, top Qualität

  A. W.
  10/Jul/2023

  Nice product, but nothing special :)
  I did not notice any effects while I tried several doses. I do believe this product is good for your general health. It lasted me two months. The price is on the higher side, so I will probably look for an alternative that's better priced.

  S. G.
  20/Apr/2023

  Excellent for energy
  Taking this in the morning and feel much more energized, will purchase again.

  F. R.
  25/Mar/2022

  Incredible
  The effect of 20 drops sublingual is absolutely amazing for anxiety. Also great value of money given that there's about 700+ drops in a bottle. highly recommend.

  R. A.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Reishi Mushroom Tinctuur (Mushinto)
Reishi Mushroom Tinctuur (Mushinto)