Weegschaal On Balance WA-5000

(1)

Je kent het wel; je probeert met een keuken- of personenweegschaal je favoriete wiet te wegen, maar eigenlijk gaat het altijd mis. Maar met de On Balance IP-65 WA-5000 hoef je niet meer te prutsen. Deze weegschaal is snel en makkelijk instelbaar en weegt keer op keer nauwkeurig. Bovendien is het weegtoestel water- en stofbestendig. Deze weegschaal moet je gewoon hebben!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

On Balance IP-65 WA-5000: grote capaciteit, zeer nauwkeurig

Het team van On Balance staat bekend om zijn hoogwaardige weegschalen; nu presenteren ze de IP-65 WA-5000. Deze tafelmodel weegschaal weegt nauwkeurig en beschikt over diverse functies, zodat je wat en hoe je maar wilt kunt wegen. Dit hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparaat moet je gewoon hebben!

De afmetingen van deze weegschaal zijn 205 × 140 × 45mm; je hebt dus volop ruimte voor je favoriete wiet, concentraat of extract. Dit robuuste en stevige weegtoestel kun je ook op elk oppervlak neerzetten. De On Balance IP-65 WA-5000 is geen weegschaal van zakformaat, maar past wel met gemak in je reistas, zodat je het apparaat toch mee kunt nemen.

Omdat deze weegschaal een IP65-markering heeft, is dit apparaat vocht- en stofbestendig. Als er vocht en/of stof op ligt, gaat dat dus niet ten koste van de functionaliteit. Je kunt dan ook in elke omgeving en onder iedere omstandigheden nauwkeurig wegen. Bovendien kun je er maar liefst 5000 gram mee afwegen, tot op de 0,1g nauwkeurig.

En dat is nog niet alles, want deze gebruiksvriendelijke weegschaal heeft ook een makkelijk afleesbaar scherm met blauwe achtergrondverlichting. Het weegtoestel werkt daarbij op twee hoogwaardige AA-batterijen en gaat lang mee.

De On Balance IP-65 WA-5000 heeft vier knoppen waarmee je het apparaat eenvoudig en intuïtief kunt bedienen. Je kunt de weegschaal daarbij instellen op g, ml, lb, oz en fl oz. Van extracten en resins tot liquids en wiettoppen, met dit weegtoestel kun je alle kanten op.

Na gebruik maak je de weegschaal simpelweg schoon onder de kraan, zodat het apparaat weer klaar is voor gebruik. Zelfs de plakkerigste concentraten krijg je er weer af. Even afdrogen en klaar is Kees!

Weegschaal On Balance WA-5000 Product Informatie
Precision 0.1g
Total capacity 5000
Type Digitale weegschalen

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  12/Jan/2022

  Amazing!
  Great product, a little pricey. As a frequent user it is definitely worth it!

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Weegschaal On Balance WA-5000
Weegschaal On Balance WA-5000
Weegschaal On Balance WA-5000
Weegschaal On Balance WA-5000
Weegschaal On Balance WA-5000
Weegschaal On Balance WA-5000