Hippieberry (Exotic Seed) Feminized

(1)

Of je nu net begint met het kweken van cannabis of jezelf als een expert beschouwt, Hippieberry van Exotic Seed biedt een uitstekende, gemakkelijke en vooral vruchtbare kweek en is daarmee geschikt voor iedereen. Haar opbrengsten zijn overvloedig, met toppen die intens fruitig en zoet zijn en opbeurende, euforische effecten hebben. Een soort om verliefd op te worden!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Hippieberry: een avant-garde, smaakvolle cannabiservaring

Hippieberry is een sativa-dominante soort van Exotic Seed met euforische effecten. Afgeleid van indrukwekkende genetica, in de vorm van Loud Berry en Hippie OG, brengt de strain de beste elementen van haar ouders samen en tilt ze deze naar een nog hoger niveau.

Het kweken van Hippieberry is eenvoudig. Ze is geschikt voor zowel binnen als buiten en gedijt prima in verschillende klimaten en omgevingen. Over het algemeen is ze een gemakkelijke en toegankelijke soort die zeker veel fans voor zich zal winnen. Bovendien zullen degenen die LST of een ScrOG willen toepassen, absoluut met Hippieberry in hun nopjes zijn.

Hippieberry is geen moeilijke plant om te kweken en neemt niet veel ruimte in beslag. Een beetje verzorging is alles wat ze nodig heeft om een behoorlijk indrukwekkende oogst op te leveren. Binnen bloeit ze ongeveer tien weken en levert ze wel 500g/m² op. Buiten gekweekte planten bloeien vergelijkbaar en zijn begin oktober oogstrijp. Met zulke grote opbrengsten vult ze moeiteloos een paar voorraadpotten!

De toppen van Hippieberry verspreiden rijke en intens fruitige aroma's, waarvan je voordat je ze ook nog maar hebt geproefd, gaat watertanden. Haar smaakprofiel komt hiermee overeen en combineert zoete bessen met citrustonen. Of je haar nu rookt of vapet, ze biedt geweldige dynamische smaken.

Het zijn echter haar effecten die de ervaring echt afmaken. Als sativa-dominante soort geeft Hippieberry een high die superopbeurend en euforisch is. Perfect voor zorgeloze dagsessies met vrienden, of om bij te komen na een lange werkdag. Bovendien zullen creatieve stoners ook dol zijn op Hippieberry, omdat ze ook introspectie en divergent denken aanmoedigt.

Hippieberry (Exotic Seed) Feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders Loud Berry X Hippie OG
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hippieberry (Exotic Seed) Feminized
Hippieberry (Exotic Seed) Feminized