Purple Shot (Exotic Seed) Feminized

(1)

Breeders ontwikkelden Purple Shot met één doel in gedachten: mentale rust. Al na een paar trekken van deze indica-dominante soort verlang je naar tijd voor jezelf met goede muziek.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Purple Shot: Laat Je Zorgen Wegsmelten

Purple Shot is een rustgevende indica-dominante soort die ook heel goed dienst doet als sierplant. Haar schitterende toppen bevatten helderwitte trichomen tegen een donkergroene achtergrond, aangevuld door paarse spetters en lichtgroene en oranje streepjes. Deze prachtige soort heeft haar schoonheid en 75% indica-dominante genetische profiel te danken aan een veredelingsproject met Exotic Colours en het nageslacht van Purple Punch en Do-Si-Dos.

Purple Shot kent een korte bloei van slechts acht weken. In die tijd richt ze zich vooral op het vormen van compacte, kleurrijke en aromatische toppen. In totaal produceert ze 450–500g/m² onder een goede set kweeklampen. Buiten kun je vaak eind september oogsten.

Zie je die glinsterende stippen die haar toppen en suikerblaadjes bedekken? Deze trichomen zijn niet alleen maar voor de show. Deze kristallijne glandulaire structuren produceren hars met superveel THC. De hoge concentraties van deze cannabinoïde, gecombineerd met de indica-eigenschappen, leveren een bedwelmende, indica-achtige high op. Eentje die je in een tijdelijke staat van euforie brengt. Geniet van de meditatieve en contemplatieve staat zolang deze duurt. Luister eventueel ook naar de muziek van Jimi Hendrix of Shpongle voor een unieke ervaring. Wanneer je weer met beide benen op de grond staat, kun je plotseling sterke trek hebben. Houd daarom snacks in de buurt.

De trichomen van Purple Shot produceren ook veel aromatische terpenen. Deze geven de soort een citrusachtige, bloemige en peperachtige smaak en geur. Limoneen, caryofylleen, linalool en pineen domineren de fytochemische mix.

Purple Shot (Exotic Seed) Feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders (Purple Punch X Do-Si-Dos) x Exotic Colours
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Shot (Exotic Seed) Feminized
Purple Shot (Exotic Seed) Feminized