Weegschaal On Balance CK-20

(2)

Voor het moeiteloos wegen van je favoriete wiet, magic truffles en extracten is er nu de On Balance CK-20. Met deze compacte weegschaal kun je zeer nauwkeurig van alles afwegen. Dankzij de intuïtieve en simpele knoppen kun je diverse opties makkelijk zelf instellen. Dit apparaat moet je gewoon hebben!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

On Balance CK-20: compacte, gebruiksvriendelijke en nauwkeurige weegschaal

Met de On Balance CK-20 kun je zelfs de kleinste hoeveelheden zeer nauwkeurig wegen. Hiermee is deze weegschaal ideaal voor microdosing of als je je favoriete wiet zeer precies wilt afwegen. Met dit digitale weegtoestel heb je een gebruiksvriendelijk en intuïtief kwaliteitsproduct van On Balance in handen.

De afmetingen van de weegschaal zijn 8,4 × 10,5 × 3,6cm; dit compacte weegtoestel neemt dus niet veel ruimte in en neem je makkelijk mee in je broekzak of tas. Maar het kleine formaat gaat niet ten koste van de duurzaamheid, weegcapaciteit en nauwkeurigheid. Of je nu je favoriete wiet, magic truffles of extracten wilt wegen, met de On Balance CK-20 kan het allemaal. Er zit zelfs een pincet bij, waarmee je makkelijk kleine hoeveelheden kunt toevoegen of weghalen.

De maximale belading van het weegtoestel is 20g en hij weegt tot op de 0,001g nauwkeurig. Zo kun je alles heel precies afwegen. Het apparaat heeft ook een ingebouwde beschermingsfunctie tegen overbelasting, dus je kunt het gevoelige weegsysteem niet per ongeluk beschadigen. Het lcd-scherm met witte achtergrondverlichting is daarbij duidelijk afleesbaar. De weegschaal werkt op twee AAA-batterijen en daarmee kun je heel wat weegbeurten vooruit.

De On Balance CK-20 is zeer gebruiksvriendelijk, met slechts twee knoppen; je hebt het gebruik dus zo onder de knie. Als je erop drukt, kun je zelf selecteren met welke eenheid je wilt wegen. Je kunt kiezen uit g, oz, ozt, dwt, ct en gn.

Al met al kun je met de compacte On Balance CK-20 makkelijk kleine hoeveelheden afwegen. Wanneer je dit weegtoestel eenmaal hebt gebruikt, wil je niet meer zonder!

Weegschaal On Balance CK-20 Product Informatie
Precision 0.001g
Total capacity 20
Type Digitale weegschalen

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  01/Jun/2023

  Really good
  Very good scale

  M. A.
  25/Aug/2022

  Perfect
  Love this. Ir works how’s suppose to work. Perfect for really precise doses.

  I. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Weegschaal On Balance CK-20
Weegschaal On Balance CK-20
Weegschaal On Balance CK-20
Weegschaal On Balance CK-20
Weegschaal On Balance CK-20
Weegschaal On Balance CK-20