Malibú (The Kush Brothers) Feminized

Malibú van The Kush Brothers Seeds zet je ochtend in vuur en vlam. De compacte toppen bieden een verkwikkende cocktail van cannabinoïden en terpenen die samen je focus en aandacht verbeteren. Rook de soort de hele dag door om bezig te blijven, met extra creativiteit. Als je graag rookt voordat je naar buiten gaat voor een wandeling, is Malibú ook een schot in de roos!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

The Kush Brothers Seeds - Malibú: een sativa waar je wakker van wordt

Malibú van The Kush Brothers Seeds is een grote en productieve plant die afstamt van The Dark Side en Amnesia. Het kruisen van deze twee soorten resulteerde in een sativa-dominant genetisch profiel. Als een echte sativa wordt Malibú lang en slank en produceert ze fan leaves met dunne bladvingers. Afgezien van haar bouw, verbetert ze ook je humeur en maakt ze je enthousiast voor creatieve projecten!

Malibú heeft tijd, aandacht en ruimte nodig. Binnenplanten vereisen een grote kweektent om hun volledige potentieel te benutten. Je kunt deze soort echter ook in een kleinere ruimte kweken door gebruik te maken van trainingstechnieken, zoals topping of LST. Houd het bladerdak goed gesnoeid om de beluchting te vergroten en verwacht een opbrengst van 600g/m² na een bloeitijd van 9-10 weken. Buiten kun je Malibú in verhoogde tuinbedden kweken, waar ze nog groter wordt en een groot bladerdak kan ontwikkelen, vol met harsrijke toppen. Midden oktober is ze klaar voor de oogst en kun je maar liefst 900g per plant verwachten.

Malibú laat de motor van de geest optimaal draaien. Rook de toppen 's ochtends tijdens een wake en bake om in de stemming te komen om je doelen te bereiken. De toppen verbeteren echt je focus en drive. In plaats van op de bank te zitten met een zak chips, wil je juist opstaan en gaan hardlopen of dat boek schrijven, wat je altijd al van plan pas. Malibú heeft haar terpeen-profiel geërfd van haar ouders, met aardse aroma's die aan het bos doen denken.

Malibú van The Kush Brothers Seeds is echt een soort voor sativa-liefhebbers, en past goed bij een verse kop koffie in de morgen. De energieke high helpt je om je dag op de juiste manier te beginnen. Geniet van meer creativiteit, meer focus en aardse smaken. Koop je zaden hier bij Zamnesia en voeg deze schoonheid nu aan je sativa-verzameling toe.

Malibú (The Kush Brothers) Feminized Product Informatie
Merk The Kush Brothers
Ouders The Dark Side x Amnesia
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 850-900 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Malibú (The Kush Brothers) Feminized
Malibú (The Kush Brothers) Feminized