Weegschaal KB-2000 (On Balance)

(4)

Voor het wegen van je favoriete kruid, extract of wax, doe je jezelf geen plezier met een oude keukenweegschaal. De On Balance KB-2000 is hier echter wel zeer geschikt voor. Dit apparaat is heel eenvoudig te gebruiken en weegt op de 0,1g nauwkeurig. Deze robuuste en uiterst betrouwbare weegschaal kun je echt overal voor gebruiken!

€ 27,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

On Balance - Weegschaal KB-2000: tafelmodel precisieweegschaal

Zoek je een manier om specifieke hoeveelheden van je favoriete wietsoorten, extracten of zelfs microdoseringen paddo's af te wegen? Dan stelt de KB-2000 van On Balance je niet teleur! Deze eenvoudig te gebruiken weegschaal heeft een maximale capaciteit van 2000g, met een nauwkeurigheid van 0,1g. Dit apparaat kan daarmee moeiteloos grote en kleine hoeveelheden aan.

De KB-2000 heeft ook een ruime schaal waarmee je vloeistoffen in millimeters af kunt lezen. Wat je er ook in wilt wegen, de opstaande randen zorgen ervoor dat je niets morst.

Met afmetingen van 17,8cm (in diameter) × 5,2cm is de KB-2000 de ideale tafelmodel weegschaal. Dankzij de rubberen voet staat het weegtoestel stevig, en dankzij het gelijkmatige oppervlak kun je er super steady mee afwegen. Het enige wat je nodig hebt, is een paar AA-batterijen om dit apparaat te laten werken. De weegschaal gaat lang mee op één batterijlading en levert langdurig plezier.

Als je de batterijen erin hebt gedaan, wek je de weegschaal met een simpele druk op de aan/uit-knop tot leven. Het led display is duidelijk af te lezen. Naast het scherm zit een modusknop, waarmee je de standaard weegeenheid kunt veranderen. Het was nog nooit zo makkelijk om voor g, oz, dwt of ct te kiezen! Er zijn hiermee opties genoeg.

Weegschalen kunnen door gebruik soms een beetje vuil worden, maar gelukkig kun je de KB-2000 eenvoudig schoonmaken. De schaal is namelijk uitneembaar en kan afgewassen worden. De weegschaal zelf hoef je na gebruik alleen maar even met een vochtig doekje af te nemen. Laat het weegtoestel wel goed drogen, voordat je er weer wiet mee gaat wegen.

Weegschaal KB-2000 (On Balance) Product Informatie
Precision 0.1g
Total capacity 2000
Type Digitale weegschalen

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    12/Mar/2024

    Preis Leistung stimmt
    Kann nichts schlechtes über die Waage berichten. Nach einer ganzen weile wo ich sie benutze macht sie ihren Job gut.

    O. S.
    17/Oct/2023

    Balance avis
    Cette balance est parfaite avec son bol de grande contenance. Je recommande vivement.

    D. R.
    08/Apr/2022

    Perfect
    It shows you 0,1 gramm but you can be sure that the gramms are perfect calibrated

    J. H.
    15/Jan/2022

    Twee in één
    Ik zocht een nieuwe keukenweegschaal én een nieuwe weegschaal voor mijn medicinale kruiden. Deze weegschaal doet beiden! Super handig! En werkt op normale batterijen dus makkelijk en goedkoop te vervangen. Één klein minpuntje: Onder de 1 gram doet hij soms wel moeilijk. Daarboven is hij gewoon netjes per 0,1 gram nauwkeurig.

    S. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Weegschaal KB-2000 (On Balance)
Weegschaal KB-2000 (On Balance)
Weegschaal KB-2000 (On Balance)
Weegschaal KB-2000 (On Balance)
Je bezoekt onze Nederlandse website.