Gelato 45 (Barney's Farm) Feminized

(2)

Weinig soorten zijn zo gemakkelijk te kweken of leveren zulke indrukwekkende resultaten op als Gelato #45. Dankzij de uitgebalanceerde genen van Sunset Sherbet en Thin Mint GSC, biedt deze hoogproductieve soort zowel binnen als buiten heerlijke, sterke toppen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Barney's Farm - Gelato #45: de perfecte strain voor beginners én gevorderden

Als je op zoek bent naar een veelbelovende soort die geschikt is voor kwekers van alle niveaus en voor zowel binnen- als buitenopstellingen, hoef je niet verder te zoeken. Gelato #45 is superveelzijdig, en biedt evenwichtige kweekeigenschappen, uitzonderlijke opbrengsten, en alle smaak en kracht die je van een strain van een gerenommeerde zadenbank als Barney's mag verwachten. Als 60% indica-dominante kruising van Sunset Sherbet en Thin Mint GSC, zal Gelato #45 zelfs de meest kieskeurige kweker en roker tevreden weten te stellen.

Gelato #45 doet het uitzonderlijk goed, zowel binnen als buiten. In een tent of kamer worden de planten gewoonlijk niet hoger dan 120cm, vooral niet als LST en topping worden gebruikt om haar groei in toom te houden. Buiten kan Gelato #45 wel 250cm hoog worden, en ontwikkelt ze dikke stengels en veel diepgroen gebladerte.

Tijdens het bloeien krijgt de soort compacte toppen, met heerlijke zoete aroma's, vuurrode stampers en verleidelijke donkere tinten. Zorg dat je de temperatuur in je kweekruimte iets koeler houdt dan normaal, zodat de diepere kleuren beter tot hun recht komen. Als het tijd is om te oogsten, vraag dan een paar vrienden om je te helpen, want je zult heel wat toppen in handen krijgen: Gelato #45 produceert binnen 650-700g/m² en buiten 1,5-2kg/plant - en dat allemaal in slechts zeventig dagen bloei (buiten valt de oogst half oktober).

Wanneer het eindelijk tijd is om Gelato #45 te testen, zal ze je niet teleurstellen. Deze evenwichtige hybride heeft een heerlijk zoet aroma dat hints van donkere mint-chocola met vleugjes citrus en frisse dennen combineert. Terwijl haar verrukkelijke geur de lucht vult, zal Gelato #45 je hele lichaam ontspannen en je humeur een boost geven. Dit leidt allemaal tot een gelukkige, giechelige en chille stone die ideaal is voor wanneer je wilt relaxen, je problemen wilt vergeten en tot rust wilt komen. Moeten we nog meer zeggen?

Gelato 45 (Barney's Farm) Feminized Product Informatie
Merk Barney's Farm
Ouders Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    03/Nov/2023

    Tasty
    Verry beautifull buds, erthy and fruity with a hint of citrus.

    F. B.
    05/Oct/2022

    Gelato 45
    Avec ses genes sa en fait une bombe delicieuse merci barney's est merci zamnesia vous ete au top

    G. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gelato 45 (Barney's Farm) Feminized
Gelato 45 (Barney's Farm) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.