Pound Town Auto (Humboldt Seed Company) Feminized

Met haar sterke genen laat Pound Town Auto van Humboldt Seed Company weinig te wensen over. Deze snelle autoflower produceert toppen van hoge kwaliteit die druipen van de kleverige hars. Reken op sterke geuren van diesel, verrijkt met vleugjes zoete karamel en verse appels. Deze soort produceert die opwekkende, energieke en creatieve high waar veel blowers dol op zijn.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Pound Town Auto: een gewaagde, supersnelle autoflowering soort

Pound Town Auto is een krachtige autoflowering strain van Humboldt Seed Company. Ze bevat genen van Magic Melon Auto en Sour Apple Auto. Daarmee stelt ze niet teleur, of je nu een grootschalige kweekruimte beheert of slechts een paar wietplanten thuis teelt. Vanwege haar weerstand, heerlijke geuren en verbluffende opbrengsten is Pound Town Auto een uitstekende keuze voor alle soorten telers en opstellingen.

Deze dame heeft een evenwichtig genetisch profiel, met 60% sativa en 40% indica. Ze ontwikkelt een sterke centrale stengel met weinig ruimte tussen de nodes en grote, heldergroene bladeren. Dankzij haar krachtige genen groeit Pound Town Auto snel en bereikt een respectabele hoogte. In ongeveer 75-85 dagen na het kiemen, kun je haar al oogsten. In de bloei ontwikkelt Pound Town Auto grote, dichte toppen met veel hars. De opbrengst varieert afhankelijk van hoe je haar teelt, maar Humboldt Seeds verzekert dat ze met fotoperiode soorten kan wedijveren.

Na de oogst, trakteert Pound Town Auto op dichte, groene wiettoppen met prachtige, paarse tinten. Na het drogen en curen, stralen deze toppen heerlijke geuren uit. Verheug je op het aroma van brandstof, verrijkt met vleugjes karamel, appel en meloen. Haar THC-gehalte ligt tussen de 20-24% en de unieke mix van cannabinoïden en terpenen wekt een onmiddellijke euforie op. Wat een heerlijke sensatie voor creatieve uitspattingen of actieve bezigheden. Ze biedt ook uitkomst als je je op werk wilt concentreren of van een sociale bijeenkomst wilt genieten.

Pound Town Auto (Humboldt Seed Company) Feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seed Company
Ouders Magic Melon Auto x Sour Apple Auto
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 24%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pound Town Auto (Humboldt Seed Company) Feminized
Pound Town Auto (Humboldt Seed Company) Feminized