Calcium, Magnesium & Zink

Dankzij de kracht van calcium, magnesium en zink zijn deze tabletten ideaal voor dagelijks gebruik. En ze zijn ook nog eens makkelijk in te nemen. Elk van deze ingrediënten biedt bewezen gezondheidsvoordelen. Denk aan ondersteuning van de zenuwfunctie, de gezondheid van de botten en het immuunsysteem. Deze tabletten zijn perfect voor onderweg, thuis of op je werk.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Calcium, Magnesium & Zink Tabletten: een gezonde boost voor onderweg

Wil je je lichaam met meer vitaminen en mineralen ondersteunen? Dan bieden supplementen uitkomst. Vanwege de hoogwaardige combinatie van calcium, magnesium en zink ontvangt je lijf met dit supplement dagelijks wat het nodig heeft om optimaal te functioneren.

Magnesium speelt een belangrijke rol bij je zenuwfunctie en ondersteunt de afgifte van energie uit je voeding. Calcium draagt bij aan de productie van cellen en weefsels en is belangrijk voor gezonde botten. Zink kan tot slot helpen bij het functioneren van je immuunsysteem. Elk tablet bevat deze drie ingrediënten, waarmee je gemakkelijk van de voordelen kunt profiteren.

Deze tabletten zijn gemakkelijk door te slikken. Gebruik 1-3 per dag met een glas water. Bovendien worden ze geleverd in een handig potje die je gemakkelijk in je tas kunt stoppen, mocht je ze onderweg willen gebruiken.

Samenstelling per dagelijkse dosering (2 tabletten):
Ingredient Hoeveelheid RI*
Mineralen:
calcium (oestercalcium)  684mg 86%
magnesium (bisglycinaat/oxide) 304mg 81%
zink (citraat)  10mg 100%
*) Referentie inname
Ingrediënten: mineralen, microkristallijne cellulose (vulstof), katoenzaadolie (bindmiddel), magnesiumstearaat (plantaardig - antiklontermiddel), HPMC (glansmiddel/coating). Allergenen: Dit product bevat voor zover bekend geen allergenen.

Aanbevolen dagelijkse dosering, gebruiks- en bewaaradvies

Neem 1-3 tabletten per dag met een glas water in. Bewaar dit product droog en op kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

Waarschuwing

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis. Een gezonde lifestyle is belangrijk, evenals gezonde voeding. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerd dieet. Raadpleeg je huisarts als je medicijnen gebruikt of onderliggende gezondheidsproblemen hebt.

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Calcium, Magnesium & Zink
Calcium, Magnesium & Zink
Calcium, Magnesium & Zink
Calcium, Magnesium & Zink
Calcium, Magnesium & Zink
Calcium, Magnesium & Zink