Fillmore Slim (Purple City Genetics) Feminized

Fillmore Slim is vernoemd naar de iconische blueszanger en "Pope of Pimping". Deze strain van Purple City Genetics is net zo formidabel als de man naar wie ze vernoemd is. Verheug je op de geur van slagroomtaart en een vrolijk, relaxt en euforisch effect.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - Fillmore Slim: Een romige, druivenachtige traktatie met veel klasse

Fillmore Slim van Purple City Genetics is een krachtige hybride soort en een eerbetoon aan de Godfather van The Game. Ze is een unieke kruising tussen een Mac 121 x Purple Punch hybride en Blueprint S1 (Runtz x F1 Durb x Gushers). Daarmee ruikt en smaakt Fillmore Slim overheerlijk terwijl ze een heftige, maar gebalanceerde stone opwekt.

Fillmore Slim is licht indica dominant, wat duidelijk te zien is als ze groeit. De wietzaadjes ontwikkelen zich tot compacte planten met dikke, grote bladeren en weinig ruimte tussen de knopen. Vanwege haar compacte formaat is Fillmore Slim prima geschikt voor kweektenten en andere ruimtes. Toch presteert deze strain ook buiten heel erg goed. Met voldoende ruimte en zonlicht, zie je prachtige, struikachtige planten verschijnen. Vergeet niet regelmatig te ontbladeren en te snoeien om de krachtige vegetatieve groei van deze strain te beperken. De bloei duurt ongeveer 8-9 weken. Daarna beloont Fillmore Slim je met compacte, keiharde toppen met heerlijke aroma's en een dikke laag witte hars, ideaal als je graag concentraten maakt.

Na het oogsten, drogen en curen, loopt het water je vast in de mond. Fillmore Slim ruikt heerlijk naar zoetzure druiven, gecombineerd met vleugen roomtaart. Bij het inhaleren is Fillmore Slim veel zoeter, met een krachtige roomsmaak die al je smaakpapillen overneemt. Het effect is heel sterk en komt bijna onmiddellijk op, dankzij haar hoge THC-gehalte. Maak je klaar voor een sterke, fysieke, ontspannende stone en een positieve, vrolijke stemming.

Fillmore Slim (Purple City Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders (Mac 121 x Purple Punch) x Blueprint
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fillmore Slim (Purple City Genetics) Feminized
Fillmore Slim (Purple City Genetics) Feminized